Ξένοι συγγραφείς τον Απρίλιο στα Public!

Περίληψη: Τα Public συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εκδηλώσεις με συγγραφείς από όλο τον κόσμο υποδέχονται τον Απρίλιο,...

Τα Public συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εκδηλώσεις με συγγραφείς από όλο τον κόσμο υποδέχονται τον Απρίλιο, στο κατάστημα του Συντάγματος, δυο ακόμα διακεκριμένους ξένους συγγραφείς. Ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά και να συνομιλίσετε μαζί τους!

Γνωρίστε τον Ian McEwan

O βραβευμένος Άγγλος συγγραφέας Ίαν ΜακΓιούαν, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα στο πλαίσιο της «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων και η UNESCO και συναντά τους αναγνώστες του την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 19:00 στο τμήμα βιβλίου του Public Συντάγματος (3ος όροφος) για να συνομιλήσει μαζί τους και να υπογράψει αντίτυπα από το τελευταίο του βιβλίο “Καρυδότσουφλο” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Η Sara Blaedel παρουσιάζει το βιβλίο της

Μαζί με τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος υποδεχόμαστε τη γνωστή συγγραφέα Sara Blaedel στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος και σας προσκαλούμε να την συναντήσετε και να γνωρίσετε πρώτοι το νέο της βιβλίο “Αγνοούμενη“, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. Στο πάνελ ομιλητών θα βρίσκονται οι:Χρήστος Μπαρουξής, μεταφραστήςΝίκος Κουρμουλής, δημοσιογράφος (ΝΕΑ)

Για εκδηλώσεις με συγγραφείς από όλο τον κόσμο… ξεκίνα από τα Public!