Asus ZenBook Pro UX580: Τα κορυφαία laptops με screenpad έφτασαν στα Public!

Περίληψη: Πρόσφατα η ASUS παρουσίασε το πανίσχυρο ZenBook Pro UX580, προσφέροντας μια λύση χωρίς συμβιβασμούς σε όσους...

Πρόσφατα η ASUS παρουσίασε το πανίσχυρο ZenBook Pro UX580, προσφέροντας μια λύση χωρίς συμβιβασμούς σε όσους αναζητούν το κορυφαίο τρίπτυχο: φορητότητα, υψηλή επεξεργαστική ισχύ και σύγχρονα χαρακτηριστικά. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του είναι με διαφορά το screenpad (οθόνη αφής) στη θέση του touchpad. Πρόκειται για μια διαδραστική οθόνη με χρήσιμες λειτουργίες, που προσαρμόζεται έξυπνα για να ταιριάζει με ό,τι κάνεις, καθώς μπορείς να δημιουργήσεις εκεί τις δικές σου συντομεύσεις (music player, αριθμομηχανή, browser extensions) ή απλώς να επεκτείνεις την επιφάνεια εργασίας των Windows.Mια οθόνη αφής ανάλυσης Full HD, λοιπόν, για να παρακολουθείς τα κοινωνικά σου δίκτυα, το email ή να την μετατρέψεις σε εύχρηστο εργαλείο προεπισκόπησης - οι δυνατότητές της είναι ατελείωτες! Μπαίνοντας στις λεπτομέρειες, αξίζει να σταθείς στην οθόνη 4K UHD, που είναι πραγματικά... εμπνευσμένη, με απόλυτη λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα για πιο ζωντανές εικόνες.

Με μια καλύτερη ματιά στην «καρδιά» των τριών ZenBook Pro UX580 (UX580GEUX580GD και UX580GE), βλέπεις ότι έρχονται εξοπλισμένα με επεξεργαστές 8ης γενιάς. Τα 16 GB της μνήμης RAM είναι η ιδανική επιλογή για γρήγορους χρόνους απόκρισης, με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές και μηδενικά «κολλήματα»! Για τα γραφικά του συστήματός σου θα φροντίσει η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB, ώστε να απολαμβάνεις τα πάντα από παιχνίδια έως γραφιστικά προγράμματα με αξιέπαινη απόδοση. Τελευταίο μα όχι έσχατο: ένα ολοκληρωμένο σύνολο θυρών εισόδου και εξόδου υψηλής απόδοσης, που του παρέχει απόλυτη συνδεσιμότητα χωρίς προβλήματα, είτε βρίσκεσαι στο γραφείο είτε στον δρόμο.Όλα αυτά (και πολλά ακόμη) καθιστούν το ZenBook Pro UX580 λύση πασπαρτού, που μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο άνετα στις απαιτήσεις ενός business userγραφίσταphoto ή video editor αλλά και σε εκείνες ενός gamer. Τα Public καλωσορίζουν το πανίσχυρο ZenBook Pro UX580 της ASUS στην γκάμα τους - δες αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του στο public.gr!