Δέκα εκατ. παίκτες στη συναυλία του Marshmello στο Fortnite!

Περίληψη: Το φαινόμενο που λέγεται Fortnite φαίνεται πως δεν έχει σταματημό. Μετά τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα των...

Το φαινόμενο που λέγεται Fortnite φαίνεται πως δεν έχει σταματημό. Μετά τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα των ανταγωνιστών του – που οδήγησαν σε πτώση των μετοχών τόσο της EA όσο και της Take Two Interactive – και τις δηλώσεις των στελεχών του Netflix ότι θεωρούν το Fortnite ως το μεγαλύτερο ανταγωνιστή τους, το περασμένο Σάββατο το Fortnite τάραξε τα νερά και της μουσικής βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα η Epic Games, σε συνεργασία με το γνωστό DJ Marshmello, διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό live event: μια εικονική συναυλία.

Η δυνατότητα μάχης απενεργοποιήθηκε σε κάθε instance των servers του Fortnite και στο Pleasant Park στήθηκε ειδική σκηνή με DJ σετ για τις ανάγκες της δεκάλεπτης συναυλίας.

https://youtu.be/NBsCzN-jfvA

Το αποτέλεσμα; Δέκα εκατομμύρια παίκτες συνδέθηκαν στο παιχνίδι και ξεφάντωσαν, με τα avatars τους να επιδίδονται σε τρελούς χορούς στο ρυθμό των μουσικών επιλογών του Marshmello!