Τα 4 καλύτερα free apps για το Apple Watch σου

Περίληψη: Έκανες δικό σου το Apple Watch που πάντα ήθελες; Τέλεια! Ήρθε η ώρα να βρεις...

Έκανες δικό σου το Apple Watch που πάντα ήθελες; Τέλεια! Ήρθε η ώρα να βρεις τα καλύτερα Apps και για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Strava: Το καλύτερο App για αθλητικούς τύπους

Ο βασιλιάς των εφαρμογών γυμναστικής έχει πλήρως ενσωματωμένο GPS στο Apple Watch, για να καταγράφει την διαδρομή σου, είτε κάνεις τρέξιμο είτε κάνεις ποδηλασία. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να φτάσει η εφαρμογή σε τόσο ψηλό επίπεδο, αλλά για σοβαρούς δρομείς και ποδηλάτες είναι το καλύτερο στο App Store. Επίσης λειτουργεί αυτόνομα, οπότε δεν χρειάζεται να έχεις μαζί σου το iPhone.

Overcast: Το καλύτερο App για τον ελεύθερο χρόνο σου

Τα podcasts είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Όποια και εάν είναι τα ενδιαφέροντά σου, από μαγειρική και βιβλία έως ορειβασία και ψυχολογία στο Overcast θα βρεις το αντίστοιχο podcast για να ακούς στο μετρό, όταν κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ακόμα και όταν θες να χαλαρώσεις. Η εφαρμογή λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένα τηλεχειριστήριο της αντίστοιχης εφαρμογής του iPhone, δίνοντάς σου γρήγορη πρόσβαση στην αναζήτηση, στα κουμπιά play/pause και πολλές ακόμα επιλογές.

Cheatsheet: Το καλύτερο App για σημειώσεις

Αν είσαι και εσύ από το είδος των ανθρώπων που ξεχνούν σημαντικές λεπτομέρειες - όπως κωδικούς, αριθμούς τηλεφώνου, το όνομα σου βρε αδερφέ! – το Cheatsheet είναι η εφαρμογή που πάντα ήθελες αλλά προφανώς δεν θυμόσουν ποτέ να κατεβάσεις. Με αυτό το app μπορείς να δημιουργήσεις μικρές λίστες σημειώσεων και να τις αποθηκεύσεις στο Apple Watch σου. Για κάθε λίστα υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσεις διαφορετικό εικονίδιο, ώστε να την εντοπίζεις πιο εύκολα στην οθόνη του ρολογιού.

Citymapper: Το καλύτερο ταξιδιωτικό App

Αν σχεδιάζεις το επόμενο σου ταξίδι σε μια από τις παρακάτω πόλεις: Παρίσι, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο ή Λονδίνο τότε πρέπει να έχεις την εφαρμογή Citymapper! Η εφαρμογή σε βοηθά να μειώσεις τον χρόνο μετακίνησης, καθώς εντοπίζει τις πιο σύντομες διαδρομές για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και σου παρέχει σαφείς οδηγίες για το πώς να φτάσεις στον προορισμό σου. Σε ενημερώνει για τα ωράρια διέλευσης λεωφορείων, τρένων ή τραμ και σου δίνει την δυνατότητα να δεις συνολικά τις στάσεις που θα διανύσεις μέχρι να φτάσεις εκεί που θες. Και αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Το Citymapper λειτουργεί με LTE, άρα ακόμα και αν ξεχάσεις το κινητό σου στο ξενοδοχείο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να βρεις τον δρόμο σου.