Οι 6 νικητές που θα δουν από κοντά Placebo και Evanescence!

Περίληψη: Καλοκαίρι... ιδανική εποχή για ανανέωση των αξεσουάρ και της διάθεσής μας! Η σειρά αξεσουάρ της...

Καλοκαίρι... ιδανική εποχή για ανανέωση των αξεσουάρ και της διάθεσής μας! Η σειρά αξεσουάρ της Puro, από θήκες smartphone και tablet, μέχρι ακουστικά, μεμβράνες και powerbanks, χρωματίζουν το στυλ σου είτε είσαι trendsetter είτε επαγγελματίας! Η Puro αποτελείται από πρωτοπόρα προϊόντα σε μια μεγάλη γκάμα τιμών για να διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Κι αν νομίζεις ότι αυτό είναι αρκετό, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο! Με κάθε αγορά σου από τα μοναδικά αξεσουάρ της Puro, διεκδικείς εισιτήρια για ένα από τα δύο παρακάτω μοναδικά μουσικά happenings.

PLACEBO - EVANESCENCE Διήμερο στο RockWave Festival

01.07 Placebo Η σχέση των Placebo με το ελληνικό κοινό μοιάζει ερωτική. Από αυτές που το πέρασμα του χρόνου κάνει πιο έντονες τις αναμνήσεις και πιο παθιασμένες τις συναντήσεις! Έτσι λοιπόν και φέτος στο TerraVibe Park, στο πλαίσιο της 22ης εκδοχής του Rockwave Festival θα συναντηθούν ξανά, αφού η Ελλάδα θα είναι ένας από τους σταθμούς της μεγάλης τους περιοδείας που γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους ως γκρουπ επί σκηνής. 02.07 Evanescence Το 1995 η Amy Lee μαζί με τον Ben Moody έμελλε να δημιουργήσει ένα από τα δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα των 2000's.  Έτσι λοιπόν στις 2 Ιουλίου 2107 το συγκρότημα από το Little Rock του Arkansas θα συναντήσει ξανά τους φανατικούς του οπαδούς στο TerraVibe Park, δίνοντας τον δικό τους τόνο στο Festival.

Οι έξι τυχεροί που θα δουν Placebo και Evanescence :

Χαρά Κόσσυφα Γιάννης Πάζιος Ελισάβετ Τσιαντούκα Ηλίας Κόκκαλης Μαρίνα Ιακωβάκη Μαρκέλλα Καλούδη Αν μένεις εκτός Αττικής φροντίζουμε και για την διανυκτέρευση σου. Και φυσικά, δεν θα πας μόνος… η μεταφορά σου από και προς το χώρο της συναυλίας θα γίνει με το δικό μας Puro music van!