8 αποκλειστικά παιχνίδια για το νέο σου PS4

Περίληψη: Ίσως να το έκανες δώρο στον εαυτό σου ή να ήσουν ανάμεσα στους τυχερούς που...

Ίσως να το έκανες δώρο στον εαυτό σου ή να ήσουν ανάμεσα στους τυχερούς που το βρήκαν να τους περιμένει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η ουσία είναι ότι το καινούργιο PS4, που απέκτησες στις γιορτές και τα παιχνίδια που μπορεί να είχε μέσα στο πακέτο, δεν μπορεί να σε κρατήσουν για πολύ καιρό και σύντομα θα ξεκινήσεις την αναζήτηση για τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις στο σύστημα της Sony.

Για να μην κουράζεσαι και χάνεις χρόνο από το gaming ψάχνοντας, εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τους 8 καλύτερους αποκλειστικούς τίτλους που μπορείς να αποκτήσεις για το PS4.

Bloodborne

Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις, τότε πρέπει να παίξεις το Bloodborne της From Software. Ο πνευματικός διάδοχος των Dark Souls διακρίνεται για τη γοτθική του ατμόσφαιρα, τη δυσκολία του και το άριστο level design.

God of War

Ακόμα και αν δεν είχε κερδίσει τον τίτλο του GOTY, το God of War παραμένει το απόλυτο must play του PS4. Αυτή τη φορά η ιστορία βρίσκει τον Kratos στο βορά να μάχεται με το νορβηγικό πάνθεον παρέα με το γιο του Atreus.

Horizon Zero Dawn – Complete Edition

Ρομποτικoί δεινόσαυροι, μια ηρωίδα που βάζει τα γυαλιά σε κάθε Lara εκεί έξω και ένας κόσμος με συγκλονιστικά γραφικά, συνθέτουν το καλύτερο action-RPG που μπορείς να παίξεις στο PS4.

NieR: Automata

Φουτουριστικό σε χαρακτήρα, με καταιγιστική δράση και δεκάδες διαφορετικά φινάλε, το NieR: Automata δίνει τη δική του μοναδική εκδοχή στην αιώνια διαμάχη ανθρώπων - μηχανών.

Spider-man

Ένας ήρωας που δεν χρειάζεται συστάσεις. Η νεότερη περιπέτεια του Spider-man, που σαρώνει σε πωλήσεις, θα σε βάλει αντιμέτωπο με μερικούς από τους κλασσικότερους εχθρούς του αραχνάνθρωπου, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να τον βοηθήσεις να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς του δαίμονες.

Shadow of the Colossus

Ένας τίτλος για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Εντυπωσιακό σε κλίματα, αλληγορικό σε περιεχόμενο, το Shadow of the Colossus είναι μια ιστορία αγάπης διαφορετική από τις άλλες, που μπορείς να απολαύσεις για πρώτη φορά σε ποιότητα 4K HDR.

Tetris Effect

To κλασσικότερο παιχνίδι όλων των εποχών όπως δεν το έχεις ξαναδεί ποτέ. Tο Tetris Effect παίρνει τη βασική συνταγή και την εμπλουτίζει με νέους μηχανισμούς, ψυχεδελικά γραφικά και μουσική.

Uncharted 4: Α Thief’s End

Ακόμα και αν δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα Uncharted, οφείλεις να δοκιμάσεις το κύκνειο άσμα της σειράς. Πλούσιο σε δράση, με συγκινητική ιστορία και εκπληκτικές τοποθεσίες θα σε διασκεδάσει και θα σε ταξιδέψει.