8 αποκλειστικά παιχνίδια για το νέο σου Xbox One

Περίληψη: To ήθελες καιρό και τις φετινές γιορτές η επιθυμία σου έγινε επιτέλους πραγματικότητα: το νέο...

To ήθελες καιρό και τις φετινές γιορτές η επιθυμία σου έγινε επιτέλους πραγματικότητα: το νέο σου Xbox έχει βασιλική θέση κάτω από την τηλεόρασή σου και εσύ δεν λες να ξεκολλήσεις από μπροστά του.

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η κονσόλα της Microsoft έχει μια μεγάλη γκάμα τίτλων να σου προσφέρει και στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις τα καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια – αρκετά εκ των οποίων με δυνατότητα να τα παίξεις και στο PC σου – που θα σε κρατήσουν απασχολημένο για πολύ, πολύ καιρό...

Cuphead

Αισθητική και μουσική βγαλμένη από τα 30’s, δυσκολία που χτυπάει ταβάνι, και μερικές από τις πιο πρωτότυπες πίστες και boss fights που έχεις δει ποτέ σε run-n-gun platformer! Το Cuphead είναι ένας τίτλος διαμάντι που πρέπει να παίξεις.

Forza Horizon 4

Γραφικά που μοιάζουν σαν αληθινά, σύστημα καιρού που θα νομίζεις ότι βρέχει στο σαλόνι σου, περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα και ένας χάρτης της Αγγλίας με διαδρομές που θα σε δοκιμάσουν. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο σε racing;

Forza Motorsport 7

Αν δεν σου αρέσει η open world προσέγγιση του Forza Horizon 4 και προτιμάς να κοντράρεσαι σε πίστες, το Forza Motorsport 7 θα σε καλύψει απόλυτα. Mε περισσότερα από 700 κορυφαία οχήματα, 30+ πίστες, εκπληκτικό career mode και δυσκολία που μπορεί να φτάσει σε απίστευτα επίπεδα ρεαλισμού, είναι τίτλος 100+ οκτανίων.

Gears of War 4

Μέχρι να κυκλοφορήσει το GoW 5 έχεις όλο το περιθώριο για να βοηθήσεις τον JD Fenix την ομάδα του και την ανθρωπότητα στον αγώνα της επιβίωσης. Κι όταν τελειώσεις το campaign μπορείς να λιώσεις ώρες ατελείωτες στο online PvP ή στο ανανεωμένο Horde mode.

Halo 5: Guardians

Δεν μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου πραγματικό κάτοχο Xbox αν δεν έχεις παίξει Halo. Στο Halo 5: Guardians θα φορέσεις ξανά την στολή των Spartans, με στόχο να σώσεις τον Master Chief που έχει εξαφανιστεί. Θα φανείς αντάξιος της αποστολής;

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Ένα από τα όμορφα παιχνίδια των τελευταίων ετών και ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα 2D platformers που έχεις παίξει ποτέ. Σκοπός σου να βοηθήσεις τον χαριτωμένο Ori να σώσει το δάσος του από τον μαρασμό, σε μια περιπέτεια που θα σε μαγέψει με τις εικόνες και τη μουσική της.

Sea of Τhieves

Tα παιχνίδια με πειρατές δεν είναι και το πιο συχνό φαινόμενο στη βιομηχανία του gaming. Πάντως το Sea of Thieves της Rare είναι πραγματικά αριστουργηματικό, ειδικά αν το παίξεις μαζί με φίλους. Γιατί τι πιο διασκεδαστικό από το να πίνεις ρούμι, να κυνηγάς θησαυρούς και να θαλασσοδέρνεσαι παρέα με κολλητούς;

Sunset Overdrive

Open world κόσμος, παρκούρ και ατελείωτες ορδές από ζόμπι για να τα εξολοθρεύσεις με τους πιο εντυπωσιακούς και ευφάνταστους τρόπους που μπορείς να σκεφτείς. Απλά λατρεμένο!