8 αποκλειστικά παιχνίδια για το νέο σου Nintendo Switch

Περίληψη: Μικρή, φορητή αλλά και σταθερή, η υβριδική κονσόλα της Nintendo είναι η απόλυτη λύση για...

Μικρή, φορητή αλλά και σταθερή, η υβριδική κονσόλα της Nintendo είναι η απόλυτη λύση για τον gamer που θέλει με ένα σύστημα να παίζει διαρκώς όπου κι αν βρίσκεται.

Για σένα, λοιπόν, που κατάφερες να κάνεις δικό σου το Switch φέτος τις γιορτές, συγκεντρώσαμε μερικούς από τους καλύτερους αποκλειστικούς τίτλους, ώστε να χτίσεις σωστά την gaming συλλογή σου χωρίς να κουραστείς ή να έχεις δεύτερες σκέψεις.

Mario Kart 8 Deluxe

Κονσόλα Nintendo χωρίς Mario Kart γίνεται; Δεν γίνεται. Το αγαπημένο παιχνίδι της παρέας θα σου χαρίσει άπειρες ώρες διασκέδασης είτε τοπικά είτε online, προσφέροντας την μεγαλύτερη ποικιλία σε οδηγούς, πίστες και power-ups της σειράς μέχρι σήμερα.

Monster Hunter Generations Ultimate

Ο απόλυτος τίτλος για φιλόδοξους κυνηγούς τεράτων. Με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε εξωτικά θηρία, 14 διαφορετικούς τύπους όπλων και δυνατότητα για co-op μαζί με άλλους τρεις παίκτες είτε τοπικά είτε online, θα σoυ χαρίσει επικά κυνήγια.

Octopath Traveler

Mία περιπέτεια για σένα που αγαπάς τα JRPG. Παρέα με έναν από τους οκτώ πρωταγωνιστές θα εξερευνήσεις τον «2D-HD» κόσμο της Osterra, ακολουθώντας ξεχωριστά μονοπάτια, πριν βρεθείς αντιμέτωπος με το πεπρωμένο σου.

Pokémon Let’s Go

O κατάλληλος τίτλος για σένα που θέλεις να γίνεις ο απόλυτος εκπαιδευτής Pokémon. Με βοηθό τον Pikachu ή τον Eevee θα μάθεις να πετάς αριστοτεχνικά τα Poke Balls με το Joy Con σου, για να αιχμαλωτίσεις όσα περισσότερα Pokémon μπορείς.

Splatoon 2

Ένα third person shooter διαφορετικό από τα υπόλοιπα, αφού σκοπός σου δεν είναι να αιματοκυλήσεις τον κόσμο, αλλά να βάψεις το χάρτη και τους αντιπάλους στα χρώματα της ομάδας σου, είτε solo (παίζοντας το campaign), είτε online.

Super Mario Odyssey

H πιο τρελή περιπέτεια του Mario μέχρι σήμερα. Αυτή τη φορά θα πρέπει να σώσεις την πριγκίπισσα Peach, που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Bowser. Παρέα με το καπελάκι σου – που κρύβει πολλά κόλπα – θα ταξιδέψεις σε ένα μαγευτικό, πολύχρωμο κόσμο που επαναπροσδιορίζει το είδος.

Super Smash Bros. Ultimate

Ίσως το πιο εξτραβαγκάντ και διασκεδαστικό fighting game που μπορείς να παίξεις. Διαθέτει ένα ατελείωτο ρόστερ με αγαπημένους χαρακτήρες, δεκάδες διαφορετικές πίστες και δυνατότητα για ταυτόχρονες μάχες έως 8 παικτών.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

H σειρά Zelda έβγαζε ανέκαθεν αριστουργηματικά παιχνίδια και το Breath of the Wild δεν αποτελεί εξαίρεση. Τεράστιος κόσμος, όμορφα γραφικά, έξυπνοι γρίφοι και κορυφαίο gameplay, συνθέτουν μία περιπέτεια που θα σε κρατήσει απασχολημένο για μήνες.