8 παιχνίδια για να «στρώσεις» το νέο σου gaming PC

Περίληψη: Βολικές και άνετες οι κονσόλες, όμως αν είσαι gamer με απαιτήσεις και θέλεις τα καλύτερα...

Βολικές και άνετες οι κονσόλες, όμως αν είσαι gamer με απαιτήσεις και θέλεις τα καλύτερα δυνατά γραφικά και τα υψηλότερα frame rates τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί ένα ισχυρό gaming PC.

Αφού, λοιπόν, κατάφερες να φτιάξεις το σύστημα των ονείρων σου, οφείλεις να το «στρώσεις» με τα κατάλληλα παιχνίδια που και θα σε διασκεδάσουν και θα κάνουν τους φίλους σου να ζηλέψουν λιγάκι.

Fortnite Deep Freeze

Αν και το Fortnite υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες (μέχρι και στα κινητά), εντούτοις, όταν χειρίζεσαι τον παίχτη σου με ποντίκι-πληκτρολόγιο, η εμπειρία είναι σαφώς ανώτερη, ενώ με το κατάλληλο hardware μπορείς να το απολαύσεις μέχρι και με 160fps.

Grand Theft Auto V

Μπορεί να είναι 5+ ετών (και να υπάρχει και στις κονσόλες), όμως δεν έχει λείψει ούτε μήνα από τις λίστες των best seller. Στο PC, αν το hardware σου το σηκώνει μπορείς να το απολαύσεις σε ανάλυση 4K, ενώ με τα εκατοντάδες διαθέσιμα mods μπορείς κάθε μέρα να το κάνεις να μοιάζει με άλλο παιχνίδι.

League of Legends

Καμία λίστα με best of PC games δεν θα ήταν ολοκληρωμένη αν έλειπε από μέσα η πιο δημοφιλής MOBA όλων των εποχών. Μετά από 10 χρόνια, το LoL δεν χρειάζεται συστάσεις. Απλώς φορτώνεις την προπληρωμένη κάρτα σου – για να αποκτήσεις τους Champions και τα Skins που θες – και λιώνεις δίχως αύριο.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Η συνέχεια του επιτυχημένου Pillars of Eternity σε στέλνει στο ανεξερεύνητο αρχιπέλαγος Deadfire, όπου θα έρθεις σε επαφή με άγνωστους πολιτισμούς, μυθικά πλάσματα και θα κοντραριστείς για άλλη μία φορά με τους Θεούς.

Sid Meier’s Civilization VI

Η αθάνατη σειρά των Civilization παραμένει η καλύτερη επιλογή για σένα που θέλεις να χτίζεις πολιτισμούς, να δημιουργείς αυτοκρατορίες και να γράψεις τη δική σου ιστορία. Βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, το Civ VI θα σε κρατήσει κολλημένο μέχρι να σε ξεκολλήσει το Civ VII…

Τotal War: WARHAMMER II

Ένας τίτλος που συνδυάζει τα τεράστια στρατεύματα και τις τακτικές RTS και turn-base που έκαναν διάσημη τη σειρά Total War, με το φανταστικό σύμπαν του Warhammer. Με 4 νέες φυλές για να παίξεις και 4 ηπείρους να κατακτήσεις, δύσκολα θα βρεις αλλού πιο επικές μάχες.

The Witcher 3: Wild Hunt

Το κύκνειο άσμα της σειράς Witcher και το πιο φιλόδοξο παιχνίδι που έχει φτιάξει η CD Projekt RED (τουλάχιστον μέχρι να βγει το Cyberpunk 2077), είναι το καλύτερο action RPG που μπορείς να παίξεις στο PC σου, ενώ και εδώ με τα κατάλληλα mods μπορείς να κάνεις το παιχνίδι να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Wolfenstein II: Τhe New Colossus

Το δεύτερο κεφάλαιο της rebooted σειράς του Wolfenstein συνεχίζει την καλή παράδοση προσφέροντας κορυφαίο shooting και εξαιρετικό storytelling, ενώ είναι η κατάλληλη γέφυρα για υποδεχτείς το Wolfenstein: Youngblood που ετοιμάζεται.