Φέτος τα ηχεία ταξιδεύουν μαζί μας!

Περίληψη: Η μουσική σου σε ακολουθεί παντού αυτό το καλοκαίρι! Με ένα φορητό Bluetooth ηχείο το πάρτι ξεκινά στη στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στη σκηνή, στην παραλία ή όπου αλλού σε βγάλουν τα φετινά καλοκαιρινά σου ταξίδια, η μουσική θα είναι πάντα εκεί. Το μόνο που χρειάζεσαι ένα Bluetooth ηχείο για να δώσεις ρυθμό στη στιγμή. Βάλε στη βαλίτσα το φορητό σου ηχείο και είσαι έτοιμος για διασκέδαση όπου κι αν είσαι. Δεν έχεις ασύρματο ηχείο; Ήρθε ο καιρός να αποκτήσεις!

Με το JBL Charge 3 Stealth Edition τα αγαπημένα σου τραγούδια θα παίζουν ασταμάτητα ακόμα και δίπλα στο νερό. Το ηχείο της JBL είναι αδιάβροχο, στιβαρό και αντέχει για ώρες μακριά από την πρίζα, καθώς η αυτονομία του φτάνει μέχρι και τις 20 ώρες. Η μπαταρία του είναι τόσο μεγάλη που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως powerbank για το κινητό ή το tablet σου.

Με παρόμοιες δυνατότητες και μεγαλύτερη έμφαση στο design έρχεται το JBL Flip Essential, το οποίο μπορεί να αναπαράγει δυνατά τη μουσική σου, χάρη στα ηχεία έντασης 16W που ενσωματώνει. Ακόμα πιο πλήρης επιλογή είναι το Ultimate Ears BOOM 2 Panther, το οποίο θα βρεις αποκλειστικά στο Public. Διαθέτει ακόμα και NFC συνδεσιμότητα, ενώ τα ηχείο του προσφέρουν ήχο 360° και γεμίζουν έτσι την ατμόσφαιρα, όπου κι αν το τοποθετήσεις.

Για ένα ηχείο που δε θα πιάνει πολύ χώρο στην τσάντα παραλίας σου και θα μεταφέρεται ακόμα πιο εύκολα, διάλεξε ένα πιο μικρό μοντέλο. Το Sony SRS-XB12, παρά τον περιορισμένο όγκο του, έχει και αυτό μεγάλη αυτονομία, η οποία φτάνει τις 16 ώρες, και είναι και αυτό αδιάβροχο.

Θες το νέο σου ηχείο να ξεχωρίζει και για την εμφάνισή του; Τότε χρειάζεσαι το JBL Mini Go 2 σε Champaigne χρώμα. Κι αν δε είναι του στιλ σου αυτός ο χρωματισμός, δεν πειράζει. Το Mini Go 2 κυκλοφορεί σε 12 διαφορετικά χρώματα, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Πριν φύγεις για τις διακοπές λοιπόν, έλα Public! Βρες το φορητό ηχείο που θα σε συντροφεύει σε κάθε σου εξόρμηση και θα μετατρέψει κάθε στιγμή σε ένα πάρτι!