Μένουμε σπίτι, περνάμε καλά: βάλε μουσική!

Περίληψη: Cheer up! Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι: να διαβάσουμε, να δούμε ταινίες, να μαγειρέψουμε, να... χορέψουμε!

Οι εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό «τρέχουν» καθημερινά και, πλέον, ένας είναι ο κοινός παρονομαστής για όλους: Μένουμε Σπίτι! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε τον χρόνο μας ευχάριστα - κάθε άλλο! Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε: να διαβάσουμε επιτέλους τα βιβλία που δεν προλαβαίναμε, να δούμε όσες ταινίες θέλουμε, όσες σειρές μας έχουν προτείνει οι φίλοι μας, να μαγειρέψουμε για εμάς και την οικογένειά μας, να φροντίσουμε τις γλάστρες της βεράντας ή του μπαλκονιού μας.

Ή και να... χορέψουμε! Γιατί να μη προετοιμάσεις μια διασκεδαστική βραδιά στο σπίτι, για το έτερον ήμισυ ή όλη την οικογένεια, γεμάτη κεφάτη μουσική με ένα ισχυρό ασύρματο ηχείο;

Η Bang & Olufsen είναι μετρ του είδους, άρα τα ηχεία της αποτελούν την τέλεια συντροφιά στο σπίτι. Το Beolit 17 Natural, για παράδειγμα, είναι εντυπωσιακό τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και από πλευράς απόδοσης ήχου. Η αισθητική του θα δέσει τέλεια με το κάθε χώρο, ο οποίος θα γεμίσει με μουσική χάρη στη μέγιστη απόδοση 240W των ηχείων. Το Beoplay A1, από την άλλη, κερδίζει στα σημεία, καθώς είναι 100% φορητό, για να το παίρνεις μαζί σου από δωμάτιο σε δωμάτιο. Δεν είναι του στυλ σου η φορητότητα και θες κάτι μεγαλύτερο, που δεν θα σταματά ποτέ να παίζει; Τότε χρειάζεσαι το JBL Boombox με τεράστια αυτονομία 24 ωρών.

Σχεδίαση και απόδοση ήχου συνδυάζουν αρμονικά και τα ηχεία της Marshall. Αντί για μοντέρνα αισθητική, όμως, τα Marshall έχουν έναν πιο vintage χαρακτήρα που θυμίζει ενισχυτή κιθάρας. Το Marshall Acton II και το Marshall Stanmore II έχουν παρόμοια όψη, με τη βασική διαφορά να είναι στη μέγιστη ένταση!

Τέλος, σου έχουμε μια πολύ καλή λύση για multi-room setup, για να μπορείτε να κρατάτε μεν τις αποστάσεις στο σπίτι αλλά και να ακούτε όλοι την ίδια μουσική. Το Creative Omni μπορεί να συνδυαστεί με άλλες συσκευές και να παίζουν όλες το ίδιο κομμάτι! Η σύνδεσή του μπορεί να γίνει τόσο με Wi-Fi όσο και με Bluetooth, ενώ μπορείς να ακούσεις τη μουσική σου ακόμα και από υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, ή και μέσα από κάρτα microSD. Κατέβασε το app και κάνε το χειρισμό του ηχείου πανεύκολο.

Μην αφήσεις την «κλεισούρα» να σου ρίξει τη διάθεση! Με ένα νέα ηχείο μπορείς να οργανώσεις διασκεδαστικές βραδιές στο σπίτι. Κάνε της αγορές σου από το public.gr και τα προϊόντα που επέλεξες θα φτάσουν στη πόρτα σου χωρίς έξοδα μεταφορικών!