Ασταμάτητες βόλτες στην πόλη; Εμπρός καλό μου scooter!

Περίληψη: Ένα ηλεκτρικό scooter θα σου χαρίσει άνετη μετακίνηση στην πόλη χωρίς να στριμώχνεσαι στα μέσα ή να «κολλάς» στην κίνηση. Πάμε να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο!

Ποιος δεν θέλει να φτάνει παντού γρήγορα και οικολογικά; Ένα ηλεκτρικό scooter θα σου χαρίσει άνετη μετακίνηση στην πόλη χωρίς να στριμώχνεσαι στα μέσα ή να «κολλάς» στην κίνηση. Η αυτονομία τους ξεκινά από τα 15 και φτάνει ως και τα 70 χιλιόμετρα (!) για πολλές άνετες βόλτες. Διάλεξε το κατάλληλο με βάση τις ανάγκες σου και… εμπρός καλό μου scooter!

Η επιλογή του κατάλληλου scooter εξαρτάται κυρίως από τις απαιτήσεις σου σε αυτονομία. Αν, για παράδειγμα, όλα τα αγαπημένα σου spots στην πόλη είναι σχετικά κοντά, τότε το Skateflash Up Elecric Scooter με αυτονομία 15 χιλιομέτρων θα σε καλύψει άνετα. Για μεγαλύτερες αποστάσεις σου προτείνουμε την εγγυημένη λύση του Xiaomi Mi Electric Scooter σε μαύρο ή λευκό χρώμα, με το οποίο μπορείς να ταξιδεύεις για περίπου 30 χλμ. Ή, ακόμα καλύτερα, επένδυσε στο Mi Electric Scooter Pro, που μπορεί να διανύσει μέχρι 45 χλμ. πριν χρειαστεί φόρτιση!

Το δικό τους ασφαλές scooter μπορούν να έχουν και τα παιδιά, με το UrbanGlide Escooter Ride 55, το οποίο επιταχύνει μέχρι τα 10χλμ/ώρα και υποστηρίζει μέγιστο βάρος τα 50 κιλά. Το αναβαθμισμένο μοντέλο της UrbanGlide, το Escooter Ride 61S, διπλασιάζει την ταχύτητα και το βάρος, οπότε είναι κατάλληλη επιλογή και για ενήλικες. Οι μετακινήσεις σου μπορούν να γίνουν ακόμα πιο γρήγορες και ασφαλείς με τα πατίνια της Blaupunkt. To Blaupunkt ESC608 και το Blaupunkt ESC808 αγγίζουν τη μέγιστη ταχύτητα των 25χλμ/ώρα και εξοπλίζονται με φρένο ποδιών με Ε-ΑBS.

Αν όμως δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο, τότε ήρθε η ώρα να φέρεις τεχνολογία Formula 1 στο ηλεκτρικό σου scooter! To E-twow Electric Scooter Booster V, διαθέσιμο σε μαύρο και γκρι, αλλά και το κορυφαίο E-twow GT διαθέτουν σύστημα KERS (Kinetic Energy Recovery System) έτσι ώστε να ανακτάται ενέργεια κατά το φρενάρισμα, η οποία μετά φορτίζει την μπαταρία του scooter όσο εσύ είσαι σε κίνηση. Αυτό επιτρέπει στο Booster V να φτάνει σε αυτονομία τα 60 χιλιόμετρα ενώ το E-twow GT σε πάει μέχρι και 70 χλμ. μακριά!

Τώρα, που ο καιρός το επιτρέπει και δεν βλέπεις την ώρα να βγεις έξω, κάνε πρώτα μια βόλτα από το public.gr ή ένα κατάστημα Public και φύγε με το ηλεκτρικό scooter σου. Έτσι κάθε βόλτα θα είναι εμπειρία!