Διαλέγουμε wearable: Summer body με τους καλύτερους «βοηθούς»!

Περίληψη: Αυτό το καλοκαίρι φόρεσε έναν personal trainer στον καρπό σου και βάλε ξανά το summer body σε προτεραιότητα. Έλα Public για να βρεις στο smartwatch που σου ταιριάζει.

Ο ετήσιος καλοκαιρινός στόχος του summer body ίσως να… εκτροχιάστηκε λίγο από την καραντίνα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως είναι και ανέφικτος. Κάνε ξανά focus στην άσκηση και την υγιεινή ζωή με παρέα ένα smartwatch. Με ένα έξυπνο ρολόι θα έχεις έναν βοηθό άσκησης πάντα δίπλα σου, αλλά, και το πιο χρήσιμο ρολόι που έχεις φορέσει ποτέ.

Το Apple Watch Series 5 είναι η τελευταία δημιουργία της Apple και συνδυάζεται ιδανικά με το iPhone και… την καθημερινότητά σου. Πολυτελές φινίρισμα, αναλυτικό fitness tracking και σύντομα ακόμα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά, με το WatchOS 7 που θα γίνει διαθέσιμο φέτος.

Ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην άθληση δίνει το Garmin Venu, το οποίο σου δείχνει μέχρι και το σωστό τρόπο εκτέλεσης ασκήσεων, μέσα από animations στην οθόνη. Για αυτά τα βελτιωμένα fitness χαρακτηριστικά δε θυσιάζεις ούτε στο ελάχιστο την premium εμφάνιση, καθώς το Venu διαθέτει στρογγυλό watch face με πανέμορφη AMOLED οθόνη. Αν βέβαια θες το smartwatch σου να θυμίζει ένα αναλογικό ρολόι, τότε το Samsung Galaxy Watch είναι αυτό που σου ταιριάζει. Διαθέτει και αυτό στρογγυλή οθόνη, ενώ το bezel είναι περιστρεφόμενο

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό των κλασικών ρολογιών το οποίο θα θέλαμε να υπάρχει στα smartwatch είναι η μεγάλη αυτονομία. Εντάξει, δεν είναι δυνατό να κρατούν τα έξυπνα ρολόγια για χρόνια χωρίς φόρτιση, αλλά χρειάζεται η αυτονομία τους να μεγαλώσει. Υπάρχουν όμως, ακόμα και σήμερα, επιλογές με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, τις οποίες δεν θα χρειαστεί να φορτίσεις κάθε μέρα.

Το Huawei Watch GT 2e, με το πρωτοποριακό Kirin A1 SoC, μπορεί να φτάσει έως και τις 2 εβδομάδες αυτονομίας. Αυτό θα σου επιτρέψει να χρησιμοποιείς όλα τα work out modes του χωρίς να αγχώνεσαι για το αν θα αντέξει η μπαταρία. Την ίδια μεγάλη αυτονομία των 14 ημερών προσφέρει και το Xiaomi Amazfit GTS, το οποίο συνοδεύεται επίσης και από αδιαβροχοποίηση 50 μέτρων!

Έλα Public για να ανακαλύψεις τα smartwatch που θα σε βάλουν ξανά σε fit mode αυτό το καλοκαίρι! Όλα τα gadget των διακοπών θα τα βρεις εδώ!