Action cameras: Καταγράψτε τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες!

Περίληψη: Αν το καλοκαίρι σου είναι μονάχα βουτιές στα ρηχά, τότε σταμάτα να διαβάζεις αυτό το...

Αν το καλοκαίρι σου είναι μονάχα βουτιές στα ρηχά, τότε σταμάτα να διαβάζεις αυτό το κείμενο. Ξεκίνα να λύνεις κανένα SUDOKU ή κάνε σιέστα στο μπαλκόνι δίπλα σε φέτες καρπουζιού. Αν πάλι έχεις την περιπέτεια στο αίμα σου, τότε μια σειρά από action cameras νέας τεχνολογίας είναι εδώ για να καταγράψουν τις καλοκαιρινές σου στιγμές. Και σε περίπτωση που νομίζεις ότι το κόστος τους είναι απρόσιτο, μάθε ότι καμία τους δεν ξεπερνάει τα 60 ευρώ!

Η επιλογή σου, βέβαια, πρέπει να καθοριστεί ανάλογα με τα χόμπι και τις συνήθειές σου. Είσαι ας πούμε τύπος που του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και η ταχύτητα; Τότε προτίμησε την Dash Cam Gembird HD ή την Dash Cam Gembird Mini HD, που καταγράφουν την οδήγησή σου και ό,τι συμβαίνει στο δρόμο! Με high definition camera (1080x720p), αισθητήρα 5 Μegapixel και G-Sensor αισθητήρα που αποθηκεύει και κλειδώνει το αρχείο βίντεο σε περίπτωση ατυχήματος, για να μη βρεις και τον μπελά σου αν δεν φταις.

Αν πάλι επιδίδεσαι σε extreme sports, δυο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για να έχεις υλικό να δείχνεις στους φίλους σου είναι η Action Cam Kitvision Escape, επιβλητική και πλήρως αδιάβροχη με τη θήκη της μέχρι τα 30 μέτρα και η Action Cam SBS HD με το ιταλικό της design, την οθόνη LCD 2” και δυνατότητα φωτογράφισης στα 5 Megapixel, ή στα 1,3 αν θέλεις χαμηλότερη ανάλυση για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αμφότερες συνοδεύονται από αξεσουάρ όπως βάση ποδηλάτου, βάση κράνους κλπ. Γιατί όπως καταλαβαίνεις, όταν επιδίδεσαι σε extreme sports, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να έχεις απασχολημένα τα χέρια σου με μια φωτογραφική μηχανή και να βγάζεις selfies μέχρι …τελικής πτώσεως. Δες εδώ 24 μοντέλα ACTION CAMS από 59,90 € από επώνυμα brands όπως GOPRO, SONY, SBS, PENTAX, KITVISION, GEMBIRD κ.α.Αν παρόλα αυτά είσαι mainstream τύπος, σου αρέσει η φωτογραφία αλλά δεν θες να ανησυχείς για τίποτα (ήλιο, νερό κτλ) ενώ απαθανατίζεις τη στιγμή... Δες όλες τις αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές εδώ.