Αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές και καλοκαιρινά photo tips

Περίληψη:  Είτε είστε χομπίστας είτε επαγγελματίας της φωτογραφίας το σίγουρο είναι το άπλετο φως του ελληνικού...

 Είτε είστε χομπίστας είτε επαγγελματίας της φωτογραφίας το σίγουρο είναι το άπλετο φως του ελληνικού καλοκαιριού προσφέρεται για αμέτρητες φωτογραφίες στο νησί, το βουνό ή την πόλη! Το Public Blog συγκέντρωσε για σας που θέλετε να εξασκήσετε το ταλέντο σας τις καλύτερες συμβουλές και τα νέα hot αδιάβροχα μοντέλα που πρέπει να αποκτήσετε!Φωτογράφισε σαν επαγγελματίας με τις παρακάτω συμβουλές!
  1. Αλλάξτε το ύψος σας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο στο επίπεδο των ματιών του θέματός σας είναι πιο καθηλωτικές
  2. Το φόντο έχει μεγάλη σημασία. Όταν φωτογραφίζετε πορτρέτα, πάρτε μια στιγμή για να εξασφαλίσετε ότι στο παρασκήνιο δεν υπάρχει κάτι πολύ ενοχλητικό.
  3. Γεμίστε το πλαίσιο. Μεγεθύνετε ή πλησιάστε για να γεμίσει ολόκληρο το πλαίσιο με το θέμα σας.
  4. Πάρτε περισσότερες από μια φωτογραφίες τη φορά, ιδίως όταν βγάζετε πορτρέτα.
  5. Εκτός από τα πορτρέτα σας, να πάρετε αρκετές φωτογραφίες τους φίλους σας και την οικογένεια σας όταν περνά καλά.
  6. Εγγραφή βίντεο. Η κάμερά σας δεν είναι απλά μια φωτογραφική μηχανή αλλά μπορεί να πάρει και εξαιρετικά βίντεο με τον HD φακό. Φέρτε λοιπόν στο σπίτι σας τα αξιοθέατα και όλους τους ήχους του ταξιδιού σας.
  7. Πάρτε μέρος στη δράση. Μην ξεχάσετε να βγείτε από πίσω από την κάμερα και να βγάλετε κάποια πλάνα που περιλαμβάνουν και εσάς.
[caption id="attachment_34046" align="alignnone" width="909"]Rollei_Sportsline_85_Orange_3516239 Rollei Sportsline 85: Και έφυγες για βουτιά![/caption]Τεχνικές Συμβουλές
  1. Παγώστε τη δράση. Επιλέξτε Λειτουργία Sports εάν η μηχανή σας έχει, αλλιώς, δυναμώστε την ταχύτητα κλείστρου σας στο 1/500th του δευτερολέπτου ή και περισσότερο.
  2. Φωτίστε. Εάν οι φωτογραφίες σας είναι πολύ σκούρες, είτε από χαμηλό φωτισμό ή από τις λήψεις σε μια γρήγορη ταχύτητα κλείστρου, επιλέξτε νυχτερινό πορτραίτο ή Nightscape λειτουργία εάν η μηχανή σας να έχει, αλλιώς, δυναμώστε τη ρύθμιση του ISO σας (1600 ή περισσότερο για πολύ αμυδρό φωτισμό).
  3. Αφαιρέστε τις σκιές. Ακόμη και σε έντονο φως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο φλας της φωτογραφικής μηχανής σας για να αφαιρέσετε τις σκιές στο πρόσωπο του μοντέλου σας.
  4. Κρατήστε την ηλιόλουστη πλευρά από πίσω. Τοποθετήστε το θέμα σας με την πλάτη του στον ήλιο.
  5. Σταθερότητα στη λήψη. Εάν η φωτογραφική μηχανή σας ή ο φακός σας έχει απόσβεση κραδασμών (όλα τα μοντέλα COOLPIX έχουν, και πολλοί φακοί NIKKOR), να την ενεργοποιήσετε.
  6. Να είναι διακριτικοί. Αν τραβάτε σε εσωτερικούς χώρους και δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του κόσμου με το φλας σας, δυναμώστε το ISO όσο πιο ψηλά πάει.
Μην ξεχάσετε:
  1. Ρυθμίστε τη σωστή ημερομηνία και ώρα στη φωτογραφική σας μηχανή
  2. Φορτίστε τη μπαταρία σας ή τις μπαταρίες σας.
  3. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τον φορτιστή και το καλώδιο φόρτισης.
  4. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το καλώδιο HDMI για να προβάλετε τις φωτογραφίες σας όπου είστε.
  5. Καθαρίστε την κάρτα μνήμης της κάμερας σας.
  6. Μεταφέρετε την κάμερα σας πάντα σε πλαστική τσάντα.
Must-have φωτογραφίες:
  1. Φωτογραφίες των αποσκευών, με ή χωρίς τα μέλη της οικογένειας
  2. Βγάλτε μια ομαδική φωτογραφία πριν φύγετε
  3. Βγάλτε ενδιαφέροντα σημεία του ταξιδιού σας.
  4. Βγάλτε μια ομαδική φωτογραφία αφού φτάσετε στον προορισμό σας.
  5. Βγάλτε κοντινά πλάνα τα εισιτήρια σας, Καρτ-ποστάλ και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα
Αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές από 59,90€!Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και τι καλύτερο από το να έχεις πάντα μαζί σου δίπλα την αγαπημένη σου φωτογραφική μηχανή, χωρίς το φόβο ότι μπορεί να πάθει κάτι λόγω της επαφής με το νερό. Τα Public διάλεξαν για σένα μια σειρά από μηχανές που μπορείς να πάρεις άνετα μαζί σου στην τσάντα θαλάσσης και θα φροντίσουν να σε βοηθήσουν να καταγράψεις όλες τις αγαπημένες σου στιγμές.[caption id="attachment_34048" align="alignnone" width="700"]rs65r2-700x700 Rollei Sportsline 65: αδιάβροχη έως και 3 μέτρα![/caption] Πρώτη πρόταση, η Rollei Sportsline 65, η οποία προσφέρει υψηλή ευκρίνεια, λεπτό σώμα και προσφέρει εκπληκτικές λήψεις. Ο αυτόματος επιλογέας σκηνής θα σας απαλλάξει από περιττές σκέψεις πριν από κάθε φωτογραφία και δεν θα φοβάστε τίποτα, αφού είναι αδιάβροχη έως και σε βάθος 3 μέτρων. Θα τη βρείτε σε κόκκινο, μπλε ή πορτοκαλί εδώ. Δεύτερη πρότασή μας είναι η Aquapix 1024-R, η οποία μπορεί να βουτήξει έως και στα 3 μέτρα και προσφέρει φωτογραφίες στα 16MP. Θα τη βρείτε σε κόκκινο ή κίτρινο εδώ.[caption id="attachment_33979" align="alignnone" width="504"]20151210132604_2d69864a Aquapix 1400: "Κρατάει την αναπνοή της" έως και 10 μέτρα![/caption]Τρίτη πρότασή μας η Rollei Sportsline 85, η οποία απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, έχει λεπτό σώμα και αυτόματο επιλογέα σκηνής, ενώ είναι και αδιάβροχη έως και σε βάθος 3 μέτρων. Θα τη βρείτε σε κόκκινο, κίτρινο ή πορτοκαλί εδώ. Εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η Aquapix 1400, η οποία χαρίζει πάντα εκπληκτικές λήψεις. Είναι αδιάβροχη έως και στα 10 μέτρα και είναι κατασκευασμένη με διπλή οθόνη, έτσι ώστε να επιτρέπει ακόμη και τις selfies κάτω από το νερό! Διαθέσιμη σε μπλε ή πορτοκαλί εδώ. Από την άλλη, η Nikon προσφέρει σε αυτή την κατηγορία την Nikon Coolpix S33, η οποία είναι κατασκευασμένη, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις αντιξοότητες. Αντέχει σε βάθος έως 10m μέσα στο νερό (IPX8) και είναι αντικραδασμική σε πτώσεις από ύψος έως 1.8 m, ανθεκτική στο ψύχος για θερμοκρασίες έως -10 C και ανθεκτική στη σκόνη (IP6X) και διατίθεται με τσάντα μεταφοράς. Διαθέσιμη σε ροζ, μπλε ή λευκό εδώ.[caption id="attachment_34052" align="alignnone" width="690"]main Panasonic FT5EG9-Z: Ετοιμοπόλεμη για extreme photos![/caption]Τέλος, μην ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματιά στην πρόταση της Panasonic, την FT5EG9-Z, η οποία είναι και η κορυφαία στην κατηγορία. Είναι αδιάβροχη έως και τα 13 μέτρα, sockproof, αντέχει έως και στους -10 και ενσωματώνει φακό που αντιστοιχεί σε 28-128m και αισθητήρα high sensitivity με ανάλυση 16.1MP.Βρες εδώ από 59,90€ όλες τις αδιάβροχες κάμερες για πλάνα κάτω από το νερό!landing-banner-top