Αέρας… άνοιξης και στα gadgets!

Περίληψη: Ο καιρός ολοένα φτιάχνει, η μέρα μεγαλώνει και πλησιάζουν ενδιαφέρουσες αργίες – 25η Μαρτίου, Πάσχα...

Ο καιρός ολοένα φτιάχνει, η μέρα μεγαλώνει και πλησιάζουν ενδιαφέρουσες αργίες – 25η Μαρτίου, Πάσχα και Πρωτομαγιά – άρα έφτασε η στιγμή να οργανωθείς και να προγραμματίσεις τις εξορμήσεις σου είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδας. Για να είναι όμως ένα ταξίδι ευχάριστο, δεν αρκεί να έχεις επιλέξει προορισμό και παρέα, αλλά να έχεις και τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα κάνουν την εμπειρία του ταξιδιού πιο ευχάριστη.

Σακίδιο πλάτης

Ποιο είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ ενός ταξιδευτή; Μα φυσικά ένα πoιοτικό σακίδιο πλάτης, ώστε να μπορείς να έχεις όλα τα απαραίτητα αντικείμενα μαζί σου, από πορτοφόλι μέχρι το φορητό υπολογιστή σου και από το θερμός μέχρι τους χάρτες και τα βιβλία.

Μαξιλάρι ταξιδιού

Αν η εκδρομή που θα κάνεις περιλαμβάνει πολύωρο ταξίδι με πλοίο, αεροπλάνο, πούλμαν ή τρένο, ένα μαξιλάρι ταξιδιού θα σε βοηθήσει να βγάλεις το πήγαινε-έλα πιο ξεκούραστα, επιτρέποντάς σου να κοιμηθείς... ανθρώπινα, χωρίς να ρισκάρεις αυχενικά ατυχήματα.

Αντάπτορες ρεύματος  

Αποφάσισες να βγεις εκτός χώρας; Κάπως θα πρέπει να φορτίσεις όλα τα gadget που θα έχεις μαζί σου. Και επειδή δεν χρησιμοποιούν όλες οι χώρες τις διπολικές πρίζες που έχουμε στην Ελλάδα, ένας αντάπτορας ρεύματος που να υποστηρίζει όλους τους τύπους πρίζας, δεν θα πρέπει να λείπει από το backpack σου!

Προστασία σπιτιού

Kαλές οι εκδρομές και τα ταξίδια, όμως για να είσαι πραγματικά ξέγνοιαστος κάποιος θα πρέπει να προσέχει και το σπίτι. Εδώ, μία IP κάμερα, όπως η Xiaomi Mi Home, θα σου επιτρέψει να παρακολουθείς το χώρο σου όπου και αν βρίσκεσαι, ενώ το Mi Smart Hone Sensor Set περιλαμβάνει αισθητήρες κίνησηςαισθητήρες για τις πόρτες και τα παράθυρα και μπορείς μέσω της εφαρμογής Mi Home να γνωρίζεις και αν ξέχασες να κλείσεις κάποια είσοδο και να ενημερωθείς σε περίπτωση που υπάρξει κάποια παραβίαση.

Και αφού επιστρέψεις με το καλό, ο δίσκος Elements της WD θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις όλες τις αναμνήσεις σου, δηλαδή τις φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι, και να έχεις και μουσική παντού μαζί στο ταξίδι, αφού σου δίνει δώρο ένα ασύρματο φορητό ηχείο της Crystal Audio.

Βρες τα όλα στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!