Αφοσίωση: Οι νικητές των προσκλήσεων για την πρεμιέρα της ταινίας!

Περίληψη: Η «Αφοσίωση» (The Divergent Series: Allegiant), το τρίτο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Τριλογία της Απόκλισης»,...

Η «Αφοσίωση» (The Divergent Series: Allegiant), το τρίτο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Τριλογία της Απόκλισης», που είναι βασισμένη στην παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά εφηβικών βιβλίων της Βερόνικα Ροθ έρχεται στις 10 Μαρτίου στις εληνικές κινηματογραφικές αίθουσες! Στην τρίτη ταινία της σειράς, έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε έναν καινούργιο κόσμο, πολύ πιο επικίνδυνο από πριν, αλλά εξίσου γεμάτο δράση! Το Public Blog εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του 25 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στο Odeon Starcity (Αίθουσα 6) και ώρα 20:00, μέσα από τον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε εδώ. Η κλήρωση έγινε και οι 25 τυχεροί νικητές που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις είναι:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ
ΜΑΡΟΥΣΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΜΠΛΕΚΗ
ΒΙΚΕΝΤΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΣΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΑΚΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΝΑΚΗ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΓΛΟΥΜΗ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΛΙΧΟΥΡΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΡΚΟΒΙΔΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΣΣΑΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΝΤΑ
  Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται σε ονομαστική λίστα εισόδου στον κινηματογράφο. Καλή διασκέδαση! Μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog για ακόμα περισσότερους διαγωνισμούς!