Αυτές είναι οι καλύτερες εναέριες φωτογραφίες του 2017, σύμφωνα με την DJI

Περίληψη: Η DJI είναι από τις εταιρείες που δεν χρειάζονται συστάσεις. Όπως η GoPro  έφερε την...

Η DJI είναι από τις εταιρείες που δεν χρειάζονται συστάσεις. Όπως η GoPro  έφερε την επανάσταση στα personal videos με τις action κάμερες, έτσι και η Κινέζικη εταιρεία με τα drones της, έφερε τα πάνω κάτω στην εναέρια βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζεις, είναι ότι η DJI σε συνεργασία με την ιστοσελίδα SkyPixel, διοργανώνουν ένα διαγωνισμό για τις καλύτερες εναέριες φωτογραφίες της χρονιάς. Τα αποτελέσματα για το διαγωνισμό του 2017 ανακοινώθηκαν πριν από μερικές μέρες, με τους συμμετέχοντες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να διαγωνίζονται σε τρεις κατηγορίες: Τοπίο (Landscape), Πορτραίτο (Portrait), Αφήγηση (Story). Μεγάλος νικητής για φέτος, αναδείχτηκε ο φωτογράφος άγριας φύσης Florian Ledoux, με την φωτογραφία “Above the Polar Bear”, η οποία τραβήχτηκε με ένα Phantom 4 Pro.

Κατηγορία "Τοπίο"

Την κατηγορία “Τοπίο” στους επαγγελματίες, κέρδισε η φωτογραφία “Sun’s Up, Nets Out”, του φωτογράφου Zay Yar Lin, ενώ μεταξύ των ερασιτεχνών στην ίδια κατηγορία, ξεχώρισε η φωτογραφία “Lobsters Farm”, του Trung Pham.

Κατηγορία "Πορτραίτο"

Στην κατηγορία “Πορτραίτο”, την πρώτη θέση στους επαγγελματίες πήρε η φωτογράφος Petra Leary με τη φωτογραφία “Balmoral Ball”, και στους ερασιτέχνες η φωτογραφία “Dancer” του cocoanext, αμφότερες τραβηγμένες με Mavic Pro.

Κατηγορία "Αφήγηση"

Tέλος, στην κατηγορία “Αφήγηση”, οι φωτογραφίες “Pain of the Earthκαι “A Fishing Performance at Inle Lake”, κέρδισαν μεταξύ των συμμετοχών των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών αντίστοιχα.Τους υπόλοιπους νικητές και φιναλίστ μπορείς να τους δεις εδώ, ώστε να πάρεις ιδέες για τη δική σου συμμετοχή στο διαγωνισμό του 2018.