Του Αγίου Βαλεντίνου: Κάνε την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή!

Περίληψη: Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και αν ανήκεις στους ρομαντικούς αυτού...

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και αν ανήκεις στους ρομαντικούς αυτού του κόσμου, σίγουρα έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις τα απαραίτητα σχέδια. Και γιατί όχι, άλλωστε, όταν η ημέρα αυτή μας φτιάχνει τη διάθεση και μας δίνει ένα ακόμη κίνητρο να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό μας.

Είτε επιλέξετε να δείτε μια ταινία, να δειπνήσετε στο αγαπημένο σας εστιατόριο είτε απλά να καθίσετε σπίτι... συζητώντας, μπορείτε να κάνετε την ημέρα αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή ανταλλάσσοντας δώρα που θα χαρίσουν χαμόγελα στο άλλο σας μισό. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες!

Προσωπική φροντίδα & περιποίηση

Είναι... κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε τα είδη personal care, γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας, χαρίζοντάς μας μερικές πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης. Τι καλύτερο δώρο, λοιπόν, από αυτό;

Για τη σύντροφό σου ξεχωρίσαμε το σετ Oh My Box 2.0 με 9 διαφορετικά προϊόντα που υπόσχονται να κάνουν τη ζωή της καλύτερη! Το σετ περιλαμβάνει μια κομψή τσάντα, κρέμα χεριών, ένα αφρόλουτρο με τροπικό άρωμα καρύδας, μια κούπα Cake My Day και πολλά ακόμα προϊόντα.

Για τους άντρες, ιδανική επιλογή αποτελεί το σετ ξυρίσματος της Olivie με ένα αναζωογονητικό αφροντούς-σαμπουάν, ένα σαπούνι ελαιόλαδου καθώς επίσης και ένα γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα που βοηθά στην επανόρθωση της επιδερμίδας.

Αξεσουάρ & διακόσμηση

Εάν τώρα προτιμάς τις πιο… κλασσικές επιλογές, στα Public θα βρεις και από αυτές! Το ασημένιο κολιέ με πέτρα Swarovski σε σχήμα καρδιάς από την συλλογή Love αποτελεί σίγουρη επιλογή για τη σύντροφό σου, ενώ στην ίδια συλλογή θα βρεις και την πιο «παιχνιδιάρικη» εκδοχή του με την καρδιά να βρίσκεται μέσα σε ένα μπουκάλι!

Μια ακόμη safe επιλογή για τη σύντροφό σου είναι μια μοντέρνα και πρακτική τσάντα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις ώρες της ημέρας όπως το ταμπά, καπιτονέ σακίδιο πλάτης της εταιρείας Migato.

Αντίστοιχα, για τον σύντροφό σου, επίλεξε ένα κομψό πορτοφόλι, όπως αυτό της εταιρείας Zippo από καμβά και δερμάτινο εξωτερικό περίβλημα. Τέλος, μπορείς να χαρίσεις στο άλλο σου μισό μια πολυκορνίζα τοίχου (διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο) με μερικές από τις αγαπημένες φωτογραφίες σας!

Βρες τις καλύτερες ιδέες για δώρα στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr