Αγόρασε φωτογραφικές μηχανές ή φακούς Canon, και πάρε δώρα αξίας 200€ και πάνω!

Περίληψη: Είστε επαγγελματίας ή χομπίστας της φωτογραφίας και αναζητάτε συνεχώς μοντέλα που θα καλύψουν τις φωτογραφικές...

Είστε επαγγελματίας ή χομπίστας της φωτογραφίας και αναζητάτε συνεχώς μοντέλα που θα καλύψουν τις φωτογραφικές σας ανάγκες; Τα Public είναι ο μοναδικός προορισμός για εσάς και σας περιμένουν με πολλές εκπλήξεις, δώρα και προσφορές για επίδοξους ή επαγγελματίες φωτογράφους! Πιο συγκεκριμένα σε επιλεγμένα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών ή φακών της Canon, κερδίζετε από την Canon τα παρακάτω δώρα αξίας 200€ και πάνω:
  • Ένα χρόνο δωρεάν πρόσβαση στο Adobe Creative Cloud Photography το οποίο περιλαμβάνει πολύ γνωστά φωτογραφικά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας όπως: Lightroom, Photoshop, Photoshop Mix, Adobe Voice, Adobe Slate κτλ
  • Online Μαθήματα στο Fotoshkola, μια από τις μεγαλύτερες online σχολές φωτογραφίας με περισσότερους από 127.000 «φοιτητές», με επιλογή ενός από τα παρακάτω online τμήματα: Σύνθεση, Ταξιδιωτική φωτογραφία, Πορτρέτο, Παιδική φωτογραφία κ.α.
canon-eos-1300d-1000-1190277 Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ! Μόνο στα Public με τα μοντέλα Canon 1300D 18-55 IS & DC κερδίζετε, εκτός από τα online μαθήματα του Fotoshkola και την πρόσβαση στο Adobe Cloud, και το τρίποδο Hama Star 62 αξίας 49€! Και αν είστε λάτρεις των mirrorless φωτογραφικών, με αγορά των μοντέλων Canon M10 18-45 σε μαύρο ή λευκό χρώμα, εκτός από τα online μαθήματα του Fotoshkola και την πρόσβαση στο Adobe Cloud, θα πάρετε δώρα συνολικής αξίας 270€ και πιο συγκεκριμένα την τσάντα Yenkee Holster YBC 520BK και ένα τρίποδο Hama Star 62 συνολικής αξίας 70€! canon-eos-m10-white-1000-1190280 Και μην ξεχνάτε ότι η Canon προσέθεσε στο δίκτυο μεταπωλητών των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών της τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, τα Public, με στόχο να διασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία των πελατών της για τα εξειδικευμένα αυτά προϊόντα. Ανακαλύψτε τώρα τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της Canon στα Public και στο public.gr καθώς και τις απίστευτες προσφορές σε φωτογραφικά προϊόντα και χαμογελάστε!