What's new. Ψυχαγωγία.
Αγοράζοντας τα κατάλληλα βρεφικά για να μη λείψει τίποτα από το μωρό!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Αγοράζοντας τα κατάλληλα βρεφικά για να μη λείψει τίποτα από το μωρό!
> Αγοράζοντας τα κατάλληλα βρεφικά για να μη λείψει τίποτα από το μωρό!
05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Αγοράζοντας τα κατάλληλα βρεφικά για να μη λείψει τίποτα από το μωρό!

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι γονιός; Οι απόψεις διίστανται: άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον απαιτητικότερο ρόλο που έχουν παίξει στη ζωή τους, άλλοι πάλι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του. Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ τους, είναι η προετοιμασία –εκεί κρύβεται και το μυστικό της επιτυχίας! Προετοιμάσου κατάλληλα και προμηθεύσου όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό όσο είναι νωρίς, προκειμένου να διοχετεύσεις την ενέργειά σου εκεί που πρέπει: στο παιδί!

Εμείς φροντίσαμε πριν από ‘σένα για ‘σένα και συγκεντρώσαμε τις κατηγορίες στις οποίες θα χρειαστεί να εστιάσεις. Βρες τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στα «θέλω», το στυλ και το budget σου και προετοιμάσου κατάλληλα για τον ερχομό του μωρού –ή προσαρμόσου στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του.

Τα καλά μωράκια πρέπει να τρώνε όλο το φαΐ τους και οι καλοί γονείς θα πρέπει να φροντίσουν γι’ αυτό με τα κατάλληλα αξεσουάρ φαγητού. Ποτηράκια και πιατάκια σε έντονα χρώματα και με ήρωες που αγαπούν τα παιδιά είναι ό,τι πρέπει, όπως επίσης και σαλιάρες για να μη λερώνονται τα ρουχαλάκια –πάρε αρκετές! Όσο το παιδί μεγαλώνει, δίδαξέ του τη διαφορά μεταξύ κουταλιού και πιρουνιού με τα κατάλληλα αντικείμενα, ενώ φρόντισε ώστε το παγουράκι του να έχει πάντα νερό ώστε να μην αφυδατωθεί.

Αγοράζοντας τα κατάλληλα βρεφικά για να μη λείψει τίποτα από το μωρό!

Το μπάνιο είναι μία διαδικασία που τα μωρά συχνά δε βλέπουν με καλό μάτι. Γιατί να μην την κάνεις πιο ευχάριστη λοιπόν, εμπλουτίζοντάς τη με τα κατάλληλα παιχνίδια; Μικρά, πολύχρωμα ζωάκια θα δώσουν χρώμα στη μπανιέρα, κάνοντας το μπάνιο παιχνίδι! Παράλληλα μπορείς να επενδύσεις σε ένα μπανάκι που να χωρά το μωρό και τα κατάλληλα σετ καθαρισμού για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Όσο για το στέγνωμα, ένα μπουρνούζι θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του –ιδίως στις ελαφρά μεγαλύτερες ηλικίες.

Και τώρα, ώρα για βόλτα! Όλοι στο αυτοκίνητο λοιπόν με την ασφάλεια να προέχει, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι 101% σίγουρος για το κάθισμα αυτοκινήτου που θα επιλέξεις. Σύμφωνοι, ένα καθισματάκι με τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες θα κάνει το παιδί να αισθάνεται καλύτερα, όμως αυτό που απαιτείται είναι να πληροί αυτό όλα τα στάνταρ ασφαλείας –και εδώ δε θα πρέπει να κάνεις την παραμικρή έκπτωση. Δώσε μεγάλη βάση στη σταθερή τοποθέτησή του και την παθητική ασφάλεια που προσφέρει για παν ενδεχόμενο.

Τελευταίο αλλά πιθανότατα ό,τι πιο σημαντικό για το μωρό, το καρότσι. Το αξεσουάρ που θα «γράψει» ατελείωτα χιλιόμετρα σε βόλτες και περιπάτους, το πλέον “must have” αντικείμενο κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι και ο νέος καλύτερός σας φίλος, το καρότσι θα πρέπει να αντέχει στον χρόνο και τη σκληρή χρήση. Δώστε βάση στην κατασκευή του αλλά και τον σκελετό ο οποίος θα πρέπει να είναι ανθεκτικός και ελαφρύς συνάμα. Ιδανικά θα θέλατε να έχει κουκούλα για παν ενδεχόμενο (βροχή, ήλιος κλπ) και έξτρα αποθηκευτικό χώρο χαμηλά για όλα τα… συμπράγκαλα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog