Alienware Area-51m: Gaming εμπειρία από... άλλο πλανήτη!

Περίληψη: Αν υπάρχει μία εταιρεία, που να έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την κατηγορία...

Αν υπάρχει μία εταιρεία, που να έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την κατηγορία των gaming laptop, αυτή είναι σίγουρα η Dell, με τα προϊόντα της σειράς Alienware.

Κάθε χρόνο τα Alienware ανεβάζουν τον πήχη του mobile PC gaming και αυτό ακριβώς κάνει το νέο Area-51m, με μια σειρά από χαρακτηριστικά, που δεν θα τα βρεις σε κανένα άλλο gaming laptop!

https://youtu.be/x0P6RkQUI4E

To πρώτο χαρακτηριστικό που κάνει το Alienware Area-51m ξεχωριστό είναι ότι μοιάζει με desktop PC, σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα αναβάθμισης των υποσυστημάτων. Στα περισσότερα laptop της αγοράς – gaming ή μη –, άπαξ και αγοράσεις μια σύνθεση, αυτό που μπορείς να αλλάξεις στη συνέχεια είναι η μνήμη (όχι πάντα) και ο σκληρός δίσκος. Αντίθετα τo Area-51m σου δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις όχι μόνο τη μνήμη και το σκληρό δίσκο, αλλά και τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών.

Όχι πως θα χρειαστεί να προβείς σε τέτοιες αλλαγές σύντομα, αφού το Area-51m διαθέτει πραγματικά κορυφαίο hardware, με επεξεργαστές Intel Core i7 ή i9 8ης και 9ης γενιάς, κάρτα γραφικών Nvidia RTX 2080, 16GB RAM με δυνατότητα επέκτασης έως τα 64GB, δυνατότητα εγκατάστασης έως δύο SSD του 1ΤΒ σε διάταξη RAID 0 και ενός ακόμα υβριδικού σκληρού δίσκου.

Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσεις την κορυφαία FHD οθόνη 17,3” με υποστήριξη G-Sync και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, και το Advanced Alienware Cryo-Tech v2.0 σύστημα ψύξης, που φροντίζει ώστε να κρατάει όλα τα υποσυστήματα δροσερά, χωρίς να σου παίρνει τα... αυτιά κατά τη λειτουργία του και έχεις ένα σύστημα έτοιμο για ανελέητο gaming.

To δεύτερο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Area-51m είναι η τεχνολογία παρακολούθησης του βλέμματος, Tobii. Ειδικοί αισθητήρες καταγράφουν το βλέμμα σου –ακόμα και αν φοράς γυαλιά ή φακούς επαφής – επιτρέποντας τη μετακίνηση της κάμερας, την αλλαγή στόχου, την αλλαγή φωτισμού και ούτω καθεξής, ανάλογα με του που κοιτάς, σε συμβατά παιχνίδια.

Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, το Area-51m, διαθέτει και κορυφαίο πληκτρολόγιο Alienware TactX, με τεχνολογία N-Key Rollover που υποστηρίζει ως 108 ταυτόχρονες εντολές, διαδρομή πλήκτρων 2,2mm για ασύγκριτη αίσθηση, ανεξάρτητο φωτισμό AlienFX και δυνατότητα προγραμματισμού μακροεντολών, ενώ μέσω της εφαρμογής Alieware Mobile Connect μπορείς να το κινητό σου από το Area-51m σου.

Μπες, λοιπόν, σήμερα στο public.gr ή πήγαινε στο κοντινότερο κατάστημα Public και απόκτησε το Alieware Area-51m των ονείρων σου!