Ανακάλυψε τις νέες LG OLED τηλεοράσεις του 2019 και πάρε δώρο 5 χρόνια εγγύηση

Περίληψη: Για να φτιάξεις το απόλυτο σύστημα home entertainment στο σαλόνι σου, το βασικό κομμάτι είναι...

Για να φτιάξεις το απόλυτο σύστημα home entertainment στο σαλόνι σου, το βασικό κομμάτι είναι η τηλεόραση, και η καλύτερη επιλογή της αγοράς είναι μία OLED. Χάρις στο πραγματικό μαύρο και την κορυφαία αντίθεση, με μία OLED θα λιώσεις ότι σειρά και ταινία υπάρχει.

Αν δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο, τότε, η νέα σειρά LG OLED τηλεοράσεων του 2019 είναι αυτό που ψάχνεις. Με αξεπέραστο σχεδιασμό, καινούργιο επεξεργαστή και κινηματογραφικό HDR οι νέες LG OLED φέρνουν τον κινηματογράφο στο σπίτι σου. Και το deal γίνεται ακόμα καλύτερο καθώς στο Public θα βρεις τις LG OLED του 2019 με δώρο την 5ετή εγγύηση SafetyNet!

Όλες οι νέες LG OLED εξοπλίζονται με τον νέο α9 επεξεργαστή 2ης γενιάς. Με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας από όποια πηγή κι αν προέρχεται αυτή. Ακόμα κι αν ένα σήμα δεν είναι υψηλής ποιότητας οι νέες LG OLED μπορούν να βελτιώσουν την ευκρίνειά του βασιζόμενες στην τεχνολογία deep learning του νέου επεξεργαστή.

Η ανάλυση όλων των νέων τηλεοράσεων είναι φυσικά 4K, και όλες έχουν πάνελ με 10bit χρώμα. Επίσης, όλα τα μοντέλα διαθέτουν υποστήριξη για κάθε πρότυπο HDR. Υποστηρίζουν δηλαδή HLG, HDR10 αλλά και Dolby Vision. Φυσικά όλες οι νέες OLED της LG είναι smartTV και διαθέτουν το λειτουργικό WebOS.

Η ποιότητα εικόνας σε όλα τα μοντέλα είναι παρόμοια. Εκεί που διαφέρουν μεταξύ τους οι 3 σειρές είναι κυρίως στον σχεδιασμό αλλά και στο κομμάτι του ήχου. Τα μοντέλα C9, που θα κυκλοφορήσουν σε διαστάσεις 55, 65 και 77 ιντσών, διαθέτουν κλασική βάση και πλαίσιο, ενώ τα ηχεία της τηλεόρασης έχον απόδοση 40W. Η σειρά E9 από την άλλη διαθέτει ηχεία στα 60W και έχει το πάνελ τοποθετημένο σε πλαίσιο από γυαλί!

Στο κομμάτι του σχεδιασμού όμως η σειρά W9 είναι σίγουρα αυτή που ξεχωρίζει καθώς το πάνελ την γίνεται ένα με τον τοίχο! Ότι άλλο χρειάζεται η τηλεόραση για να λειτουργήσει βρίσκεται στην ηχομπάρα που περιλαμβάνει η τηλεόραση.

Στα μεγέθη των 55, 65 και 77 ιντσών θα κυκλοφορήσει και η σειρά Ε9, ενώ η σειρά W9 θα υπάρχει μόνο στις 65 και 77 ίντσες. Και μην ξεχνάς ότι με κάθε LG OLED του 2019 θα πάρεις δώρο την 5ετή εγγύηση SafetyNet.