Ανακοινώθηκε το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Περίληψη: H Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα το νέο μέρος της σειράς Ghost Recon και δεν είναι άλλο...

H Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα το νέο μέρος της σειράς Ghost Recon και δεν είναι άλλο από το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One και έχει δημιουργηθεί από την Ubisoft Paris.

Πρόκειται για μια νέα περιπέτεια, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν έναν ειδικό στρατιώτη, που καλείται να αντιμετωπίσει με την ομάδα του μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή...

Το παιχνίδι φιλοξενείται σε ένα περιβάλλον ανοιχτού κόσμου και υποστηρίζει solo και co-op τεσσάρων παικτών. Οι παίκτες θα βρεθούν στην Auroa, ένα μυστηριώδες νησί όπου βρίσκονται οι πιο -τεχνολογικά- εξελιγμένες εγκαταστάσεις. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μαγικά στοιχεία της φύσης.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint θα προσφέρει πολλές επιλογές customization, για να φτιάξετε το χαρακτήρα σας όπως ακριβώς θέλετε. Όπως αναμενόταν, η Ubisoft υποσχέθηκε και αρκετές ενημερώσεις με νέο περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία. Θα υπάρξουν, λοιπόν νέα arcs, νέα classes και χαρακτηριστικά, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει καιένας νέος τύπος endgame content: τα Raids!

https://youtu.be/p8N8p8mRxBA

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Gold, Ultimate και Wolves Collector’s Editions. Όσοι αγοράσουν τις συλλεκτικές εκδόσεις, θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι 3 μέρες νωρίτερα!

Βρείτε την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Ghost Recon στα καταστήματα Public και στο public.gr.