TV Ανανέωσε την τηλεόρασή στο Public!

Περίληψη: Αν το τελευταίο διάστημα αναζητάς νέα τηλεόραση ή ψάχνεις μια καλή προσφορά για δεύτερη συσκευή,...

Αν το τελευταίο διάστημα αναζητάς νέα τηλεόραση ή ψάχνεις μια καλή προσφορά για δεύτερη συσκευή, Αν μέσα στο επόμενο διάστημα σκοπεύεις να αποκτήσεις μία καινούργια τηλεόραση τότε οι προσφορές που θα βρεις στο Public δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε καταλληλότερη στιγμή για σένα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν μέχρι το τέλος Μαΐου για να ανεβάσεις την διασκέδαση στο σπίτι σε άλλο επίπεδο.

Η Samsung κάνει δώρο το ΦΠΑ σε Premium 4K μοντέλα ενώ έχει και όφελος στην αγορά μέχρι και 1.000€. Θα βρεις ακόμα και πολλές τηλεοράσεις σε προσφορά ενώ υπάρχουν και μοντέλα τα οποία προσφέρουν 5 χρόνια εγγύησης εντελώς δωρεάν. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις καλύτερες επιλογές από όλες τις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.

Samsung

Οι premium επιλογές της Samsung ξεκινούν από τις 43’’ όπου θα βρεις το μοντέλο Samsung RU7402 που σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι από μία σύγχρονη τηλεόραση. Η ανάλυση της εικόνας είναι φυσικά 4K και η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με smart λειτουργικό. Επιπλέον, υποστηρίζεται HDR10 ενώ η ανανέωση είναι 1900PQI.

Αν ψάχνεις κάτι μεγαλύτερο για το σαλόνι σου τότε μπορείς να ανέβεις στις 49 ίντσες. Εκεί θα βρεις την Samsung RU8002 που θα σου προσφέρει παρόμοια απόδοση αλλά με καλύτερη συνδεσιμότητα και χαρακτηριστικά. Στην RU8002 θα βρεις 4 θύρες HDMI, ενώ αν σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια στην τηλεόρασή σου η υποστήριξη AMD FreeSync σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Αν, όμως, η ποιότητα εικόνας είναι κάτι στο οποίο δεν κάνεις καμία παραχώρηση, τότε η σειρά QLED της Samsung είναι αυτό που ψάχνεις. Τα πάνελ με Quantum Dot τεχνολογία προσφέρουν κορυφαία ακρίβεια χρώματος και ακόμα καλύτερη φωτεινότητα από μία απλή LED τηλεόραση. Ακόμα και η οικονομικότερη QLED της Samsung, η Q60 στις 43’’, προσφέρει 100% κάλυψη χρώματος. Στην περίπτωση όμως που χρειάζεσαι κάτι λίγο μεγαλύτερο, η Q70 49’’ θα σου προσφέρει τα ίδια κορυφαία χρώματα αλλά με πολύ ανώτερο HDR καθώς η τηλεόραση εξοπλίζεται με φωτισμό Full Array με Local Dimming! Και οι δύο τηλεοράσεις προσφέρουν όφελος στην αγορά τους, απλώς τις βάζεις στο καλάθι αγορών για να το πάρεις!

Sony

Η Smart TV είναι ένα χαρακτηριστικό που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν από την καινούργια τους τηλεόραση. Γι’ αυτό και η Sony έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί στις τηλεοράσεις της το λειτουργικό Android TV. Από την μικρότερη XG8096 των 43’’ μέχρι και τα μεγαλύτερα μοντέλα, οι τηλεοράσεις της Sony έρχονται με ενσωματωμένο το λειτουργικό της Google, το οποίο σου προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό εφαρμογών από την άνεση του καναπέ σου.

Επειδή όμως τηλεόραση δεν είναι μόνο το λειτουργικό η Sony έχει φροντίσει τα μοντέλα του 2019 να εξοπλίζονται και με άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Το κορυφαία της μοντέλα υποστηρίζουν όλα τα πρότυπα HDR, ακόμα και Dolby Vision. Η Sony XG9005 49’’ διαθέτει επίσης φωτισμό Direct LED με Local Dimming.

Επειδή όμως οι 49 ίντσες δεν είναι πάντα αρκετές, θα βρεις πολλές επιλογές και στις 55’’ από την Sony. Η Sony XG8505 και η Sony XG9505 διαθέτουν κορυφαία ταχύτητα ανανέωσης 100Hz αλλά και ενσωματωμένο Chromecast. Η XG9505 όμως υπερτερεί καθώς διαθέτει Direct LED φωτισμό με Full Array Local Dimming για εξαιρετικό HDR.

LG

Για την κορυφαία απόδοση HDR όμως χρειάζεσαι OLED πάνελ, κι αυτό γιατί ένα OLED πάνελ προσφέρει πραγματικό μαύρο και κάθε πίξελ έχει τον δικό του φωτισμό, οπότε τεχνολογίες φωτισμού όπως το local dimming είναι αχρείαστες. Και τι καλύτερο από μία LG OLED, αφού η Κορεάτικη εταιρία είναι η κορυφαία κατασκευάστρια OLED τηλεοράσεων παγκοσμίως. Με την LG C9 55’’ θα έχεις την κορυφαία ποιότητα εικόνας σε τηλεόραση σε συνδυασμό με ένα πάνελ που προσφέρει ανανέωση 120Hz. Το OLED πάνελ της C9 προσφέρει και αυτό κορυφαία κάλυψη χρώματος, και υποστηρίζει πραγματικό 10bit χρώμα.

Όποια τηλεόραση κι αν επιλέξεις τελικά να είσαι σίγουρος πως στο Public θα βρεις τις καλύτερες επιλογές, από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές, που θα καλύψουν όλα σου τα «θέλω».