Ανανέωσε τον χώρο σου με λίγες μόνο κινήσεις!

Περίληψη: Μερικές μόνο αλλαγές χρειάζονται για να γίνει ένας χώρος και πάλι σαν καινούργιος. Δεν χρειάζεται...

Μερικές μόνο αλλαγές χρειάζονται για να γίνει ένας χώρος και πάλι σαν καινούργιος. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις παρά μόνο ελάχιστα πράγματα στο σπίτι για να του δώσεις νέο αέρα. Τώρα που αλλάζει η εποχή άλλαξε κι εσύ το χώρο σου πανεύκολα, με τις προσφορές που θα βρεις στο Public Marketplace.

Για το εξάμηνο που έρχεται, αλλά και για αυτά που θα ακολουθήσουν, ο καλύτερος φίλος κάθε φοιτητή είναι ο καφές. Παρέα με το διάβασμα απόλαυσε τον καφέ που προτιμάς, ζεστό ή κρύο, και «στρώσου» στο διάβασμα για την εξεταστική. Στο πακέτο Public θα βρεις καφετιέρα γαλλικού, φραπιέρα, βραστήρα, αλλά και τοστιέρα, γιατί καλός ο καφές αλλά χρειάζεται να τρως και κάτι όσο διαβάζεις. Κάνε με μία κίνηση 4 συσκευές δικές σου με το φοιτητικό πακέτο Public. Ακόμα σημαντικότερος παράγοντας για αποδοτικό διάβασμα είναι η καρέκλα σου. Αν δεν κάθεσαι άνετα στο γραφείο, δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς στο διάβασμα. Οι πολυθρόνες γραφείου Keskor θα σου προσφέρουν τη στήριξη που χρειάζεσαι καθώς διαθέτουν bucket σχεδιασμό και μπράτσα για τα χέρια. Εσύ το μόνο που μένει να αποφασίσεις είναι αν προτιμάς μαύρο/κόκκινο ή μαύρο/άσπρο χρώμα.

Το γραφείο όμως δεν είναι ο μόνος χώρος που περνάς το χρόνο σου στο σπίτι. Το σαλόνι, μαζί με την τηλεόραση που όλοι έχουμε εκεί, είναι το δωμάτιο στο οποίο μπορείς να περάσεις ακόμα περισσότερες ώρες. Με ένα νέο έπιπλο τηλεόρασης από τη Liberta μπορείς να δώσεις μία μινιμαλιστική νότα στο σαλόνι. Ακόμα και γυμναστήριο μπορείς να κάνεις το σαλόνι σου όμως αν θες. Δεν χρειάζεται καν πολύς χώρος. Το κωπηλατικό μηχάνημα Insportline PowerMaster X γυμνάζει όλο το σώμα και είναι ιδανικό για κάψιμο λίπους. Όταν δεν το χρησιμοποιείς, μπορείς να το αποθηκεύσεις πανεύκολα σε όρθια θέση.

Αν πάλι έχεις οικογένεια και αυλή για τα παιδιά, αυτά μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ. Μία παιδική μπασκέτα και μία μπάλα του μπάσκετ είναι τα μόνα που χρειάζονται για να μιμηθούν τους αγαπημένους τους Έλληνες αθλητές που τώρα αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ της  Κίνας.

Μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα στο σπίτι, είτε αυτό είναι φοιτητική γκαρσονιέρα ή και μονοκατοικία που μένει όλη η οικογένεια. Όσο χώρο και να διαθέτεις μπορείς με απλές αλλά στοχευμένες κινήσεις να ανανεώσεις το στυλ οποιουδήποτε χώρου.