What's new. Ψυχαγωγία.
Άνδρος: Το πρωί στην παραλία, το βράδυ στο Διεθνές Φεστιβάλ
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Άνδρος: Το πρωί στην παραλία, το βράδυ στο Διεθνές Φεστιβάλ
> Άνδρος: Το πρωί στην παραλία, το βράδυ στο Διεθνές Φεστιβάλ
07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Άνδρος: Το πρωί στην παραλία, το βράδυ στο Διεθνές Φεστιβάλ

Το καλοκαίρι, εκτός από τη θάλασσα, τις ξαπλώστρες και τις αμμουδιές, είναι συνυφασμένο με την ξεγνοιασιά, τις παρέες άρα και το «μαζί» της γιορτής. Τα φεστιβάλ έχουν την τιμητική τους, γιατί φέρουν τη γιορτή της παρέας στο DNA τους. Χορός, θέατρο, εικαστικά, βιβλίο – ο πολιτισμός σε όλες τις εκφάνσεις του πρωταγωνιστεί σε θερινές γιορτές γνώριμες ή πρωτότυπες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Επειδή οι περισσότεροι θα βρεθούμε σε κάποιο νησί -για λίγες ή περισσότερες ημέρες- έχουμε μια πρώτης τάξης ευκαιρία, μαζί με τις εξορμήσεις στη θάλασσα, να δούμε και κάτι παραπάνω. Τρανό παράδειγμα η Άνδρος και το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ* της, όπου καταφέρνουν να συνδυάσουν εξαιρετικά το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Άνδρος: Το πρωί στην παραλία, το βράδυ στο Διεθνές Φεστιβάλ

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση: Το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, που λαμβάνει χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά στο νησί, περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από δρώμενα με αξιόλογους καλλιτέχνες, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη, θα πρωταγωνιστήσουν προσωπικότητες εγνωσμένης καλλιτεχνικής αξίας, όπως οι Βασίλης Παπαβασιλείου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιώργος Νταλάρας, Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου, Νίκος Ψαρράς, Δημήτρης Πιατάς, Αντώνης Καφετζόπουλος, Κατερίνα Πολέμη, Χαΐνηδες και πολλοί αξιόλογοι ακόμα.

Άνδρος: Το πρωί στην παραλία, το βράδυ στο Διεθνές Φεστιβάλ

Είναι ίσως η καλύτερη αφορμή, για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν το νησί ή κάποιο κοντινό, να οργανώσουν μια βόλτα για τις δράσεις του Φεστιβάλ.

«Είμαι σίγουρος και εφιστώ και τη δική σας προσοχή. Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι ανάμεσα στο πλήθος των ταξιδιωτών του Αυγούστου, μεταμφιεσμένοι σε απλούς τουρίστες, με σορτσάκια και καπέλα για τον ήλιο, συχνά με μαύρα γυαλιά για να μην τους αναγνωρίζουν, αποβιβάζονται στην Άνδρο διάσημοι όπως: ο Αριστοφάνης, ο Σαίξπηρ, ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Ρίτσος, ο Κορνάρος και άλλοι…

Σκοπό έχουν παρέα με διάφορους βιρτουόζους της μουσικής, (την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Γιώργο Νταλάρα, τους Χαϊνηδες, την Κατερίνα Πολέμη) και του χορού να μας παρασύρουν σε πράξεις επικίνδυνες! Όπως: Nα τραγουδάμε σωστά τα τραγούδια μας. Να γελάμε και να κλαίμε με τα κατορθώματά μας ή να θυμόμαστε ότι παλιά χορεύαμε συχνά. Τόπος συνάντησής τους, είναι το πέτρινο θέατρο της Άνδρου», αναφέρει ο Παντελής Βούλγαρης σε σχετικό σημείωμά του.

Άνδρος: Το πρωί στην παραλία, το βράδυ στο Διεθνές Φεστιβάλ

Η προπώληση των εισιτηρίων ηλεκτρονικά ξεκινά την Κυριακή 15 Ιουλίου και μπορείτε να τα εξασφαλίσετε μέσω του tickets.public.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα των παραστάσεων του Φεστιβάλ θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του festivalandros.gr.

*Tο φεστιβάλ Άνδρου διοργανώνεται απο την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», υπό την Αιγίδα του Δήμου Άνδρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog