Άνοιξη με τα καλύτερα mobile devices και ζήσε... in motion!

Περίληψη: Τώρα που έφτασε η άνοιξη και... άνοιξε ο καιρός, θέλεις να βρίσκεσαι έξω περισσότερο από...

Τώρα που έφτασε η άνοιξη και... άνοιξε ο καιρός, θέλεις να βρίσκεσαι έξω περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Λίγο η ζέστη, λίγο ο ήλιος, λίγο η μέρα που διαρκεί περισσότερο, η ψυχολογία σου έχει μετατοπιστεί προς το πιο... εξωστρεφές, και μ' αυτήν και η διάθεση για urban εξορμήσεις! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να συνοδεύσεις τις μικρές σου αποδράσεις με τους καλύτερους τεχνολογικούς συντρόφους; Σου έχουμε την αφρόκρεμα της κολεξιόν “Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017”!

Apple iPad

Χρειάζονται και συστάσεις; Το καλύτερο ίσως tablet, είναι εδώ για να σε συντροφεύσει όπου κι αν πας. Έρχεται σε τρία “φορέματα” που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη μόλις εβδομάδα, space gray για τους πιο “dark” τύπους, διαχρονικό silver που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και σοφιστικέ gold, γιατί ο χρυσός είναι για πάντα! Με επεξεργαστή τον A9 της Apple, επικάλυψη anti-reflective στην οθόνη και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για να ανοίγει μόνο με το δικό σου άγγιγμα, κάμερες κορυφαίας απόδοσης και ανάλυση οθόνης 2048x1536, μεγαλύτερη ακόμη κι από τα πιο μεγάλα laptops, δε μπορείς να αντισταθείς στο νέο δημιούργημα της εταιρίας με σήμα το δαγκωμένο μήλο. Δάγκωσέ το κι εσύ! [gallery link="file" size="full" ids="46927,46928,46929"]

Huawei P9 Lite 2017

Ένα από τα καλύτερα “lite” smartphones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Το μεγάλο του αδελφάκι, το P9 (χωρίς το “lite”), πέρυσι κατέκτησε τον κόσμο! Τώρα μπορείς κι εσύ να πάρεις τη lite εκδοχή του που μόλις κυκλοφόρησε, η οποία όμως μόνο lite δεν είναι: οκταπύρηνος επεξεργαστής, 3GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και full HD οθόνη!

Huawei P10

Αν οι εκδόσεις με λίγες... θερμίδες δε σε ικανοποιούν, τότε το ολοκαίνουριο P10 της Huawei σίγουρα θα σε συναρπάσει! Έρχεται να βελτιώσει τα specs του περυσινού P9 και έχει ακόμη πιο γρήγορο επεξεργαστή, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 20 και 12 megapixel, οθόνη full-HD και πολλά πολλά νέα features, πάνω στην τελευταία έκδοση του Android, την 7.0. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο; 

Apple iPhone 7 128GB Special Edition Red

Για τελευταίο, αφήσαμε και το καλύτερο. Είπαμε, άνοιξη από τη μία, Apple από την άλλη, οπότε έχουμε τον μεγαλύτερο και πιο όμορφο πειρασμό: ένα κατακόκκινο μήλο, πανέμορφο και έτοιμο για... δάγκωμα! Την κόκκινη special edition του iPhone 7. Να πούμε χαρακτηριστικά; Περιττό. Να μπούμε στη διαδικασία για συγκρίσεις; Άσκοπο. Το νέο Red iPhone είναι εδώ, και σε προκαλεί να το... κόψεις!