''Annabelle'': Προλαβαίνεις να ζήσεις και εσύ την απόλυτη ταινία τρόμου στους κινηματογράφους

Περίληψη: Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Θέλεις μήπως κάτι...

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Θέλεις μήπως κάτι να σου ανεβάσει την αδρεναλίνη; Τι περιμένεις λοιπόν;(!)  Tρέχα όσο προλαβαίνεις στο κοντινότερο κινηματογράφο της περιοχής σου μαζί με την παρέα σου. Εκεί θα απολαύσεις τη συγκλονιστική ταινία τρόμου της vinatge κούκλας «Annabelle» που κυκλοφορεί ήδη από τις 14 Σεπτεμβρίου με τη βοήθεια της Tanweer.

Υπόθεση

Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Μη Σβήσεις το Φως» («Lights Out»), Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ συνεργάζεται με τους Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν στην επιστροφή της θανάσιμης κούκλας «Annabelle» στη μεγάλη οθόνη, τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της που συγκέντρωσε 257 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε όλο τον κόσμο. Η νέα ταινία είναι και πάλι μια παραγωγή των Πίτερ Σάφραν και Τζέιμς Γουάν, το επιτυχημένο δίδυμο των ταινιών «Το Κάλεσμα» και «Το Κάλεσμα 2».

Ηθοποιοί

Άντονι Λα Πάλια, Μιράντα Ότο, Στέφανι Σίγκμαν, Τάλιθα Μπέιτμαν, Λούλου Γουίλσον, Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ, Γκρέις Φούλτον, Λου Λου Σάφραν, Σαμάρα Λι, Ταϊλερ Μπακ.Τι καλύτερο λοιπόν με το να ''χαλαρώσεις'' ένα φθινοπωρινό απόγευμα βλέποντας μια ταινία που περίμενες ήδη αρκετά για την επανακυκλοφόρηση της -- με την απαραίτητη προυπόθεση να είσαι λάτρης των θρίλερ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα σε γεμίσει με έντονα συναισθήματα από τις σοκαριστικές και ανατρεπτικές σκηνές που περιλαμβάνει.   Δες το trailer παρακάτω, για να ''γευτείς'' μια πραγματική ιστορία τρόμου: