Apex Legends: κατέβασε τώρα το δωρεάν Battle Royale spin-off του Titanfall

Περίληψη: Ακόμα ένας επίδοξος ανταγωνιστής έρχεται να προστεθεί στη λίστα των σφετεριστών του... θρόνου του Fortnite....

Ακόμα ένας επίδοξος ανταγωνιστής έρχεται να προστεθεί στη λίστα των σφετεριστών του... θρόνου του Fortnite. Αυτή τη φορά ο «ένοχος» είναι η Respawn Entertainment, δημιουργός της σειράς παιχνιδιών Titanfall, η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της δωρεάν Battle Royale spin-off: το Apex Legends.

https://youtu.be/oQtHENM_GZU

Το Apex Legends είναι ήδη διαθέσιμο για PC, Xbox One και PS4 και έχει αναταράξει την κοινότητα των gamers, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο παίκτες μέσα στις πρώτες οκτώ ώρες της κυκλοφορίας του!

https://twitter.com/VinceZampella/status/1092632637716365315

Αντίθετα με τα Titanfall, στο Apex Legends δεν έχεις να διαλέξεις Mechs, αλλά μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικές κλάσεις χαρακτήρων, η καθεμία με τις δικές της μοναδικές ιδιότητες. Αφού επιλέξεις κλάση, μπαίνεις σε μια ομάδα μαζί με άλλους δύο παίκτες και το παιχνίδι σας ρίχνει σε μια αρένα όπου 20 ομάδες (60 συνολικά παίκτες) μάχεστε μέχρι να επικρατήσει μία ομάδα.

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια της Respawn για το νεότευκτο παιχνίδι, αυτά περιλαμβάνουν νέα αντικείμενα και όπλα, δημιουργία σεζόν -όπως στα άλλα παιχνίδια του είδους-, υποστήριξη cross-play και ποιος ξέρει… μπορεί κάποια στιγμή να δούμε και τα αγαπημένα μας Mechs.

Ακόμα διαβάζεις ή ξεκίνησες να κατεβάζεις;