Θήκες iDeal: Από τη Σουηδία, με αγάπη

Περίληψη:   Ποιος από εσάς δεν διαθέτει smarthphone; Πολλοί δε ένα ακριβό; Όλοι λοιπόν κάποια στιγμή μετανιώσατε πικρά...

  Ποιος από εσάς δεν διαθέτει smarthphone; Πολλοί δε ένα ακριβό; Όλοι λοιπόν κάποια στιγμή μετανιώσατε πικρά που δεν επενδυσατε εγκαίρως σε μια πρακτική και ταυτόχρονα σωτήρια θήκη για το πολύτιμο απόκτημά σας. Και εγώ είμαι μία από εσάς αγαπητοί αναγνώστες του blog. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν στα Public Κολωνακίου έπεσα επάνω σε αυτά τα καταπληκτικής αισθητικής αντικείμενα, τη σειρά θηκών iDEAL που έρχονται (από πού αλλού?!) από τη Σκανδιναβία, την “πατρίδα” του σύγχρονου design, και συγκεκριμένα τη Σουηδία.Είμαι πάντα “καλωδιωμένη” με το τηλέφωνό μου για επαγγελματικούς λόγους, χωρίς βέβαια να το αφήνω στην ησυχία του και στον ελεύθερο χρόνο μου. Κατά συνέπεια του έχω συμπεριφερθεί πολύ συχνά χωρίς τον απαιτούμενο σεβασμό και αυτό βέβαια με έχει τιμωρήσει αναλόγως. Αποφάσισα λοιπόν να δείξω χαρακτήρα και το απαιτούμενο σέβας τόσο στην πρόοδο της τεχνολογίας όσο και στην τσέπη μου. Και όταν λέω σεβασμό δεν εννοώ μόνο να το προστατέψω (το αυτονόητο) μια και αυτό κάνει μια θήκη, αλλά να το κάνω και με το δικό μου στυλ βρε αδερφέ!

Fashion item

Ψάχνοντας λοιπόν δώρο για το βαφτιστήρι μου, στο ισόγειο του νέου Public στη Σκουφά, πέφτω πάνω σε μια πολύ όμορφη θήκη για smartphone. Έμοιαζε με μάρμαρο και δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να την πάρω στα χέρια μου, για να διαπιστώσω πως δεν ήταν φτιαγμένη από μάρμαρο αλλά από ένα καταπληκτικό υλικό που έμοιαζε εξίσου πολυτελές όντας ταυτόχρονα πανάλαφρο. Επιπλέον, δοκιμάζοντας την ίδια θήκη στα υπόλοιπα χρώματα, όπως λευκό-γαλάζιο αλλά και μαύρο ”μάρμαρο” διαπίστωσα πως ήταν εξαιρετικά εύκολη στο να εφαρμοστεί αλλά και πρακτική στη χρήση.

Πολυτελές αξεσουάρ

Κάπως έτσι ανακάλυψα τις iDEAL of Sweden, οι οποίες εκτός του ότι είναι πανέμορφες και πολυτελείς στην κατασκευή, είναι και εξαιρετικά πρακτικές. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, καθώς, εκτός από την εντυπωσιακή “μαρμάρινη” εμφάνιση, μπορείς να τις βρεις σε πολλά άλλα trendy σχέδια, όπως το Marrakech, το Mosaic, αλλά και το Python με φινίρισμα δέρματος φιδιού. Και κάπως έτσι αποφάσισα να προστατέψω το κινητό μου. Και το κινητό της αδερφής μου. Και το κινητό της κολλητής μου, κοκ. Μέρες αγάπης βλέπετε... Έκανα λοιπόν δώρο στον εαυτό μου όχι άλλο ένα βαρετό αξεσουάρ, αλλά ένα αξεσουάρ που λάτρεψα τόσο, που θα το δωρίζω στα γενέθλια φίλων και γνωστών, για πολύ καιρό.