Αποκάλυψη για το Project Scorpio

Περίληψη: Η Microsoft αποκάλυψε στην Ε3 του 2016 την πρόθεσή της να δώσει στην κυκλοφορία μία...

Η Microsoft αποκάλυψε στην Ε3 του 2016 την πρόθεσή της να δώσει στην κυκλοφορία μία πιο δυνατή έκδοση του Xbox One. Η κονσόλα αυτή έχει την κωδική ονομασία Project Scorpio και αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Los Angeles των ΗΠΑ. Μέχρι να φτάσει αυτή η ώρα όμως (και για να κερδίσει χρόνο παρουσιάζοντας μόνο παιχνίδια), η αμερικανική εταιρεία έδωσε νέες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Xbox στην ιστοσελίδα Eurogamer και στη στήλη Digital Foundry. Όπως φαίνεται λοιπόν, το νέο μηχάνημα που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στη φετινή εορταστική περίοδο, θα προσφέρει πραγματική 4K εμπειρία δράσης.

Παγκόσμια πρωτιά για τα Public!

Για άλλη μια φορά τα Public πρωτοπορούν διαθέτοντας ολοκληρωμένη και αναλυτική προϊοντική σελίδα της νέας κορυφαίας κονσόλας της Microsoft και μάλιστα να δυνατότητα αγοράς! Ενώ ακόμα και σε διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα αναγράφονται "Currently unavailable" ή... "Email me when available", στο Public.gr μπορείς να βρεις αναλυτικές πληροφορίες για την κονσόλα, με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή αγοράς. Συντονίσου εδώ και και το Xbox One Project Scorpio θα σε περιμένει τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύτηκαν, βλέπουμε ότι θα έχει μια CPU σχεδιασμένη από την AMD με 8 custom x86 πυρήνες στα 2,3GHz, custom GPU, επίσης δια χειρός AMD, με 40 customisable compute units, 12GB GDDR5 RAM, memory bandwidth 326GB ανά δευτερόλεπτο, σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1ΤΒ και 4K UHD Blu-ray disc drive. Οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το Forza Motorsport να «τρέχει» σε 4Κ και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ όπως φαίνεται αυτός είναι ο στόχος για όλα τα games που θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον.