Αποκλειστικά στα Public το επώνυμο smartphone Lenovo Α6000!

Περίληψη: «Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή» Απόκτησε το από 209€, τώρα μόνο...

«Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή» Απόκτησε το από 209€, τώρα μόνο με 149€. 

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Αναζήτησε τες στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: Αποκλειστικά στα Public θα βρεις το επώνυμο smartphone Α6000 της Lenovo μόνο 149€!

Εξοπλισμένο με τεχνολογία 4G και τετραπύρηνο επεξεργαστή για να σερφάρεις με αξεπέραστες ταχύτητες, το smartphone Lenovo A6000 διαθέτει μεγάλη HD οθόνη 5’’ για να βλέπεις με άνεση βίντεο και φωτογραφίες.

Επιπλέον με κάμερα 8MP, εμπρόσθια κάμερα 2MP για μοναδικές selfies και ενσωματωμένο flash, το Lenovo A6000 θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο όποια αγαπημένη στιγμή κι αν θες να απαθανατίσεις!  Θα το βρεις αποκλειστικά στα Public από 209€ τώρα μόνο με 149€

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης.

Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα.  Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

«Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή»

Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!

download