Απόκτησε μία από τις νέες LG OLED τηλεοράσεις και πάρε διπλό δώρο!

Περίληψη: Οι OLED τηλεοράσεις προσφέρουν μακράν την καλύτερη εμπειρία θέασης περιεχομένου προσφέροντας σου το καλύτερο μαύρο,...

Οι OLED τηλεοράσεις προσφέρουν μακράν την καλύτερη εμπειρία θέασης περιεχομένου προσφέροντας σου το καλύτερο μαύρο, τη μεγαλύτερη αντίθεση και αξεπέραστο HDR. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής OLED τηλεοράσεων στον κόσμο είναι η LG και αυτό το καλοκαίρι οι προτάσεις της γίνονται ακόμα πιο δελεαστικές. Για κάθε αγορά LG OLED τηλεόρασης του 2019 - 55, 65 και 75 ιντσών - θα πάρεις δύο δώρα μεγάλης αξίας.

Το πρώτο δώρο είναι μία προπληρωμένη κάρτα αξίας μέχρι και 1.000€ ανάλογα με το μοντέλο. Οι επιλογές της LG σε OLED τηλεοράσεις ξεκινούν από τις 55 ίντσες όπου θα βρεις δύο μοντέλα για να επιλέξεις, της LG 55C9 κα την LG 55E9. Και οι δύο τηλεοράσεις προσφέρουν απίθανο χρώμα 10bit, ανανέωση 120Hz και όλα τα πρότυπα HDR που θα περίμενες από τις κορυφαίες τηλεοράσεις της αγοράς. Επιπλέον, η σειρά Ε9 διαθέτει εξεζητημένο σχεδιασμό όπου το πάνελ είναι τοποθετημένο επάνω στο γυαλί του πλαισίου.

Για ακόμα πιο φαντασμαγορικές προβολές μπορείς να μεταβείς στις 65 ίντσες. Εδώ θα βρεις και πάλι τις C9 και E9 σε μεγαλύτερο μέγεθος, αλλά υπάρχει ακόμα ένα μοντέλο, το οποίο ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο υπάρχει σήμερα στην αγορά. Μιλάμε φυσικά για την Signature LG 65W9. Η W σειρά OLED τηλεοράσεων της LG είναι φτιαγμένη για να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων, όχι μόνο με την κορυφαία εικόνα της, αλλά, και με τον μοναδικό σχεδιασμό της. Οι W τηλεοράσεις «κολλάνε» στον τοίχο, προσφέροντας σου την πιο λεπτή τηλεόραση της αγοράς.

Αν δεν σε καλύπτουν ούτε οι 65 ίντσες, τότε η LG πάλι έχει την πρόταση για σένα. Μπορείς να βρεις τις OLED τηλεοράσεις της ακόμα και στις 77 ίντσες! Η LG 77C9 είναι η πιο οικονομική OLED τηλεόραση του 2019 σε αυτό το μέγεθος αλλά και εδώ η σειρά W ξεχωρίζει. Κάνοντας δική σου την LG 77W9 θα πάρεις προπληρωμένη κάρτα αξίας 1.000€!

Διασκέδαση δεν είναι μόνο η τηλεόραση όμως. Για να μην περάσεις όλο το καλοκαίρι σου μπροστά στην ολοκαίνουργια OLED τηλεόρασή σου η LG εξασφάλισε για σένα ακόμα ένα δώρο εκτός των προπληρωμένων καρτών. Με κάθε αγορά μίας εκ των LG OLED τηλεοράσεων του 2019 θα πάρεις επίσης και ένα διπλό εισιτήριο για το φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου 2019.
Όπως καταλαβαίνεις, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις την μετάβαση σε μία κορυφαία OLED που τόσο θέλεις.