Απόλαυσε το Mundobasket με τις NanoCell τηλεοράσεις της LG

Περίληψη: Στις 31 Αυγούστου ξεκινάει η μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ στην Κίνα. Οκτώ πόλεις θα φιλοξενήσουν...

Στις 31 Αυγούστου ξεκινάει η μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ στην Κίνα. Οκτώ πόλεις θα φιλοξενήσουν οκτώ ομίλους του Mundobasket 2019 στο οποίο έχει προκριθεί και η Ελλάδα. Η Εθνική μας, με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεκινάει το ταξίδι της από την πόλη Ναντζίνγκ και ελπίζουμε όλοι πως στις 15 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρώσει την πορεία της, με τη συμμετοχή στο μεγάλο τελικό. Παρέα με τις NanoCell τηλεοράσεις της LG μπορείς κι εσύ να μην χάσεις στιγμή από αυτό το τεράστιο αθλητικό γεγονός. Τώρα μάλιστα που έρχονται με νέα χαμηλότερη τιμή και δύο δώρα, έχεις ακόμα περισσότερους λόγους να τις επιλέξεις, πέρα από την κορυφαία ποιότητα εικόνας που προσφέρουν.

Επιλέγοντας μία νέα NanoCell τηλεόραση για να απολαύσεις το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, θα πάρεις δώρο μία ακόμα τηλεόραση για να μην χάσει κανείς τα αγαπημένα του προγράμματα την ώρα που εσύ θα βλέπεις μπάσκετ. Επιπλέον, θα πάρεις δώρο και την εγκατάσταση, για να μην ψάχνεσαι πως θα «στήσεις» σωστά τη νέα σου τηλεόραση. Εσύ απλώς επιλέγεις ποια θες και, κατά την παράδοση, θα φροντίσουμε να γίνει η σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση της νέας LG NanoCell τηλεόρασης που επέλεξες.

Οι 65 ίντσες είναι η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις στο σαλόνι σου, καθώς προσφέρουν τεράστια εικόνα, αλλά τα bezel είναι πλέον ελάχιστα. Όλες οι LG NanoCell τηλεοράσεις, που θα βρεις σε προσφορά για το Mundobasket, προσφέρουν 120Hz ανανέωση και όλα τα πρότυπα HDR που υπάρχουν διαθέσιμα. Η LG 9010 και η LG 9800 προσφέρουν ακόμα και Full Array Local Dimming αλλά και πραγματικό 10-bit χρώμα. Η οικονομικότερη LG 8600 διαθέτει Edge φωτισμό και διαθέτει και αυτή IPS panel. Και οι τρεις τηλεοράσεις σου δίνουν δώρο την 32άρα smart LM550BPLB.

Αν όμως το σαλόνι σου σε «παίρνει», τότε η LG μπορεί να το γεμίσει με ακόμα μεγαλύτερες τηλεοράσεις. Η κορυφαία σειρά LG 9000 μπορεί να γίνει δική σου στις 75 ή στις 86 ίντσες. Εδώ θα πάρεις δώρο 43άρα τηλεόρασηLG 75SM9000 σου κάνει δώρο 43άρα FullHD smart TV, ενώ με την αγορά της LG 86SM9000 παίρνεις δώρο δεύτερη 4K τηλεόραση στις 43 ίντσες.

Οι αγώνες αρχίζουν σύντομα οπότε μην το καθυστερείς άλλο. Με τις LG NanoCell τηλεοράσεις θα απολαύσειςτην Εθνική μας στα γήπεδα της Κίνας όπως ποτέ άλλοτε. Μαζί θα πάρεις και δύο ασυναγώνιστα δώρα, οπότε τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για καινούργια τηλεόραση.