Apple TV+: Επένδυση δισεκατομμυρίων στη νέα υπηρεσία της Apple!

Περίληψη: Το τοπίο στις τηλεοπτικές υπηρεσίες streaming αναμένεται να γίνει σύντομα πολύ... μπερδεμένο, με πολλούς νέους...

Το τοπίο στις τηλεοπτικές υπηρεσίες streaming αναμένεται να γίνει σύντομα πολύ... μπερδεμένο, με πολλούς νέους παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Ένας από αυτούς είναι και η Apple, η οποία ετοιμάζει την υπηρεσία Apple TV+, που θα παρέχει στους συνδρομητές original περιεχόμενο από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στις συνδρομητικές της υπηρεσίες και έχει επενδύσει ήδη μεγάλα ποσά για να δημιουργήσει υπηρεσίες όπως το News+, το Apple Arcade και – φυσικά – το TV+. Η τηλεοπτική υπηρεσία είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει και τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, καθώς ήδη στον χώρο δραστηριοποιούνται το Netflix και το Amazon, ενώ σύντομα θα υπάρχουν αντίστοιχες υπηρεσίες από τη Disney και άλλες εταιρίες. Πώς, λοιπόν, θα κάνει η Apple το TV+ να ξεχωρίσει; Ξοδεύοντας τεράστια χρηματικά ποσά, φυσικά.

Στον προϋπολογισμό για το Apple TV+ υπήρχε ήδη το ποσό του 1 δισ. δολαρίων για την προσέλκυση δημιουργών. Αυτό το ποσό, όμως, φαίνεται πως είναι «μικρό» καθώς η Apple το εξαπλασίασε! Το νέο budget της συνδρομητικής τηλεοπτικής υπηρεσίας ανέρχεται πλέον στα 6 δισ. δολάρια και στο Apple TV+ αναμένεται να δούμε μερικές από τις ακριβότερες παραγωγές των επόμενων χρόνων.

Μία από τις ακριβότερες παραγωγές είναι η σειρά «The Morning Show» με τους Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, και Steve Carrell, η οποία φέρεται να έχει ήδη κοστίσει 300 εκατ. δολάρια για τις δύο πρώτες σεζόν.

Όσο κι αν έχουν προχωρήσειοι παραγωγές, όμως, ακόμα δεν ξέρουμε πολλές σημαντικές λεπτομέρειες για το Apple TV+.  Αυτή τη στιγμή ξέρουμε μόνο πως η υπηρεσία θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο. Δεν γνωρίzουμε ακόμα ούτε όλα τα show που θα περιλαμβάνει αλλά ούτε καν πόσο ακριβώς θα κοστίζει η υπηρεσία κάθε μήνα...

Όταν κυκλοφορήσει, πάντως, θα μπορείς αρχικά να απολαύσεις το περιεχόμενο του Apple TV+ μέσα από το iPhone, το iPad, το Apple TV, και το Mac, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και σαν εφαρμογή για smart τηλεοράσεις.