Apple Watch Nike+Series 4: Έφτασαν και ταράζουν τα νερά!

Περίληψη: Η 4η γενιά του Apple Watch είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη με τυμπανοκρουσίες και όχι άδικα. Ανασχεδιασμένοσε...

Η 4η γενιά του Apple Watch είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη με τυμπανοκρουσίες και όχι άδικα.

Ανασχεδιασμένοσε design, ισχυρότερο από ποτέ και με νέα έκδοση του watchOS, το Apple WatchSeries 4 σπάει τα όρια του τεχνολογικού gadget και περνάει σε μιανέα εποχή!

Το AppleWatch Series 4 διαθέτει νέα μεγαλύτερη οθόνη και ελαχιστοποιημένα περιμετρικά πλαίσια (bezels), φέρει διπύρηνο 64 bit S4 επεξεργαστή για διπλάσια απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ το νέο του ηχείο προσφέρει+50% δυνατότερη ένταση ήχου.

Επιπλέον διαθέτει δύο αισθητήρες καρδιακών παλμών, έναν ηλεκτρικό και έναν οπτικό, ώστε να ελέγχεις τον παλμό σου με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Για σένα, που δεν σε ενδιαφέρει το Apple Watch ως statement gadget, αλλά ως ένα εργαλείο fitness, εκτός από τις απλές εκδόσεις, υπάρχουν και τα Apple Watch Nike+ Series 4, που διαθέτουν sport λουράκια, αποκλειστικά Nike watchfaces και προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Nike Run Clubκαι Nike Training Club, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε είδους  προπόνηση. Apple Watch 4-01

Μη χάνεις, λοιπόν, καιρό. Μπες το public.gr ή τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα Public και απέκτησε σήμερα κιόλας το Apple Watch Series 4 που σου ταιριάζει!