Apple Watch Series 4: Τα πάντα για τον «βασιλιά» των smartwatch

Περίληψη: H 4η γενιά του Apple Watch είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο smartwatch που έχει δημιουργηθεί...

H 4η γενιά του Apple Watch είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο smartwatch που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα από την εταιρεία από το Cupertino.

Το Apple Watch Series 4 έχει νέα μεγαλύτερη οθόνη με ελαχιστοποιημένα περιμετρικά πλαίσια (bezels), διαθέτει τον διπύρηνο 64-bit S4 επεξεργαστή, που προσφέρει διπλάσια απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ το ενσωματωμένο ηχείο έχει 50% μεγαλύτερη ένταση ήχου.

Επιπλέον, διαθέτει δύο αισθητήρες καρδιακών παλμών, έναν ηλεκτρικό και έναν οπτικό, ώστε να μετράει τους παλμούς της καρδιάς σου με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Παράλληλα, για σένα που είσαι fan της γυμναστικής υπάρχει και η Nike+ έκδοση, η οποία έρχεται με προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Nike Run Club και Nike Training Club, που καλύπτουν κάθε είδους προπόνηση, ενώ διαθέτει σπορ λουράκια και αποκλειστικά watchfaces.

Φυσικά, το Apple Watch Series 4 προσφέρει πολλές άλλες λειτουργίες: από το να streamάρεις μουσική μέχρι να το χρησιμοποιήσεις ως walkie-talkie, για να μιλήσεις με κάποιο άλλο κάτοχο Apple Watch.

https://youtu.be/6EiI5_-7liQ

Και αν πιστεύεις ότι η χρήση του είναι πολύπλοκη, όπως θα διαπιστώσεις από τα επίσημα βίντεο της Apple που ακολουθούν, όλες οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες με πολύ άμεσο τρόπο χάρη στο καταπληκτικό watchOS 5.

Μπες, λοιπόν, στο public.gr ή τρέξε στο κοντινότερο κατάστημα Public και απόκτησε σήμερα κιόλας το Apple Watch Series 4 που σου ταιριάζει!