Assassin’s Creed Odyssey: Gold και Medusa Edition έφτασαν στο Public!

Περίληψη: Η σειρά παιχνιδιών της Ubisoft, που δίνει τη δική της εκδοχή για τον «πόλεμο» των...

Η σειρά παιχνιδιών της Ubisoft, που δίνει τη δική της εκδοχή για τον «πόλεμο» των Ασσασίνων και του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών, έχει ταξιδέψει πάνω από 100 εκατομμύρια gamers στις πιο σημαντικές ιστορικές περιόδους της ανθρωπότητας. Πλέον η Gold και Medusa Edition είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα Public και στο public.gr! Ο περσινός τίτλος, το Assassin’s Creed Origins, μετέφερε τους παίκτες στην Αρχαία Αίγυπτο στην εποχή των Πτολεμαίων και της Κλεοπάτρας, και ο νέος τίτλος, το Assassin’s Creed Odyssey, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, μόνο που αυτή τη φορά το σκηνικό είναι πολύ πιο οικείο για εμάς, αφού η ιστορία θα διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα της περιόδου του Πελοποννησιακού Πολέμου.

Αν η επιλογή της αρχαίας Ελλάδας δεν είναι από μόνη της ικανή να σε κάνει αποκτήσεις τον τίτλο, τότε τα βίντεο που η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα με αφορμή της Gamescom 2018 δεν μπορεί να μη σε βάλουν σε σκέψεις! Ξεκινώντας από την ατμόσφαιρά, οι developers της Ubisoft έχουν δουλέψει σκληρά για να μεταφέρουν την αίσθηση της αρχαίας Ελλάδας, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί που εξηγεί τη διαδικασία για την αναπαράσταση της Αρχαίας Αθήνας.

Εκτός όμως από τις δυνατότητες εξερεύνησης στην ξηρά, το Assassin’s Creed Odyssey δίνει μεγάλη έμφαση και στο θαλάσσιο στοιχείο. Έτσι, θα μπορέσεις να πάρεις μέρος σε επικές ναυμαχίες με τριήρεις, έχοντας στην ευθύνη σου όχι μόνο το στρατηγικό κομμάτι, αλλά και το διαχειριστικό, που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των πλοίων και τη ναυτολόγηση στρατιωτών.

Όσο για τους ήρωες, αυτή τη φορά θα μπορείς να διαλέξεις μεταξύ του Alexios και της Kassandras, τους οποίους μπορείς να απολαύσεις στα δύο trailer που ακολουθούν.

Βρες από σήμερα την Gold και Medusa Edition στα καταστήματα Public και στο public.gr!