What's new. Ψυχαγωγία.
AthensCon 2017 με τα Public! Δίνουμε 20 προσκλήσεις για να είσαι εκεί!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< AthensCon 2017 με τα Public! Δίνουμε 20 προσκλήσεις για να είσαι εκεί!
> AthensCon 2017 με τα Public! Δίνουμε 20 προσκλήσεις για να είσαι εκεί!
28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

AthensCon 2017 με τα Public! Δίνουμε 20 προσκλήσεις για να είσαι εκεί!

Στις 2 & 3 Δεκεμβρίου επιστρέφει για τρίτη φορά το AthensCon, το πραγματικά μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας της Ελλάδας! Για άλλη μια φορά το Κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) μετατρέπεται για ένα ολόκληρο διήμερο σε μια εναλλακτική διάσταση όπου συνυπάρχουν στο ίδιο μέρος ήρωες, εξωγήινοι, τέρατα, και φυσικά εμείς. To AthensCon είναι μια εκδήλωση που ταξιδεύει το κοινό σε φανταστικούς κόσμους περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου για να ζήσει στιγμές γεμάτες με εικόνες χαρακτήρων, που μάγεψαν ανεξαρτήτως ηλικίας και μέσου. Ταινίες, κόμικς, video games, επιτραπέζια, cosplay, όλα ζωντανεύουν μπροστά μας για να χαρίσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!

Προφανώς, τα Public, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, θα ήταν αδύνατον να λείπουν από αυτή τη γιορτή! Το περίπτερο των Public είναι το Β29 και έχει στηθεί ήδη στο χώρο, με σειρές κόμιξ που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα gaming και fantasy, βιβλία και collectibles, και βέβαια μαγικές εκδηλώσεις για να φτιάξουν ακόμη περισσότερο το Σαββατοκύριακό σου!

AthensCon 2017 με τα Public! Δίνουμε 20 προσκλήσεις για να είσαι εκεί!

Αυτή τη χρονιά, την AthensCon τιμούν με την παρουσία τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί από το εξωτερικό (Steve Cardenas, Ian Churchill, Matt Hawkins, Ben Herrera, Kev Hopgood, John Howe, Drazen Kovacevic,  Robert J. Kuntz, Claudio Sciarrone, Ian Whyte, Narga & Aoki Cosplay). Γνωρίστε από κοντά τον κόκκινο Power Ranger Steve Cardenas, τoν Ian Whyte, ένα από τους White Walkers, τον Mountain και τον γίγαντα Wun Wun από το Game of Thrones που έρχεται για να μας αποκαλύψει μυστικά και εμπειρίες από την τηλεοπτική σειρά. Ακόμη, τoν Kev Hopgood συνδημιουργό του χαρακτήρα War Machine της Marvel, τον John Howe τον αρχιτέκτονα των κόσμων του Lord of the Rings, και του οποίου τα σχέδια πήραν μορφή από τον Peter Jackson στον κινηματογράφο, και όλους τους υπόλοιπους αξιόλογους καλεσμένους μας.

Αν αυτά δεν σου φτάνουν, στην AthensCon θα είναι και 63 γνωστοί και καταξιωμένοι σκιτσογράφοι / εικονογράφοι από τη χώρα μας, αλλά και νέοι που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους προς τέρψη των επισκεπτών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται signings από όλους τους παρευρισκόμενους καλλιτέχνες, θα πωλούνται ήδη υπογεγραμμένα έργα από τους ίδιους τους δημιουργούς, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες – ηθοποιούς.

Αν θες κι εσύ να βρίσκεσαι εκεί, μαζί με τα Public, έχουμε 20 ατομικές προσκλήσεις για το Σάββατο, για να μη λείψεις από τη μεγαλύτερη γιορτή comics και pop culture! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι… τι άλλο; Να συμπληρώσεις τη φόρμα που ακολουθεί και να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα ανακοινωθούν οι τυχεροί 20!
Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Δες τους νικητές εδώ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog