Avengers Assemble αποκλειστικά στα Public

Περίληψη: Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φαν της Marvel και της θρυλικής ομάδας των εκδικητών. Τα...

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φαν της Marvel και της θρυλικής ομάδας των εκδικητών. Τα Public ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου κόμικ με τίτλο «Avengers Assemble» (Εκδικητές Ενωθείτε) το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα. Μην χάνεις καιρό. Απόκτησέ το τώρα!

Ποιοι είναι οι Avengers;

Οι Avengers είναι μία ομάδα από υπερήρωες που εμφανίζονται σε κόμικς της Marvel. Η ομάδα έκανε το ντεμπούτο της με το «The Avengers #1» (1963), με δημιουργούς τους θρυλικούς Stan Lee στο σενάριο και Jack Kirby στο σχέδιο. 54 χρόνια μετά, βρίσκουμε τους Avengers πιο δημοφιλείς από ποτέ και εμφανίζονται σε μία πλειάδα από κόμικς, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Μερικοί υπερήρωες της ομάδας των Avengers είναι (μεταξύ άλλων) οι γνωστοί σε όλους μας Captain America, Thor, Spider-Man, Hulk, Wasp, Iron Man, Black Widow, Hawkeye, Falcon, Black Panther, Captain Marvel, Luke Cage, Quicksilver κ.ά. Το «Avengers Assemble» αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες και συνάμα εντυπωσιακές ιστορίες με τους Avengers. Κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με την ομώνυμη blockbuster ταινία του 2012 και περιλαμβάνει σχεδόν όλο το cast της ταινίας στις σελίδες του. Οι φανατικοί φίλοι των εκδικητών θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό τόμο στη συλλογή τους και οι πιο καινούριοι, μια καλή ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά.

Λίγα λόγια για την πλοκή (…χωρίς spoiler)

Iron man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, συγκεντρωθείτε! Οι διάσημοι Avengers ενώνονται για μία αποστολή υψηλού ρίσκου: Μια σειρά από περίεργες ληστείες κατά τις οποίες κάποια από τα πιο επικίνδυνα όπλα του κόσμου «κάνουν φτερά» οδηγούν τους Avengers στην εγκληματική οργάνωση του Zodiac. Θα καταφέρουν άραγε οι Avengers να συντρίψουν τον Thanos, έναν κοσμικό εχθρό με τη δύναμη ενός θεού; Στην προσπάθειά τους αυτή δεν θα είναι μόνοι τους, αλλά θα χρειαστούν βοήθεια από μία απίθανη ομάδα από ήρωες, τους ταξιδευτές του διαστήματος, γνωστούς και ως «Guardians of the Galaxy»!

Μην το χάσεις

Το «Avengers Assemble» ήταν μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι των Αμερικάνων δημιουργών Brian Michael Bendis (σενάριο) και Mark Bagley (σχέδιο). Ο Brian Michael Bendis, με πολλά βραβεία Eisner, μας έχει δώσει μοναδικές ιστορίες τα τελευταία 20 χρόνια μέσα από την Marvel Comics («Spider-Man», «Daredevil», «Avengers», «X-Men», «Guardians of the Galaxy»). Το σχέδιο και τη φαντασία Mark Bagley την έχουμε απολαύσει όλοι μέσα από τις δουλειές του στην Marvel Comics και DC Comics («Fantastic Four», «Justice League», «Batman», «Iron Man», «Hulk»).Το «Avengers Assemble» που θα βρεις αποκλειστικά στα Public συλλέγει σε ένα συμπαγή τόμο τα τεύχη 1-8 του ομώνυμου comic book. Μην το χάσεις!