Avengers: Endgame - Η τελευταία πράξη έσπασε όλα τα ρεκόρ!

Περίληψη: Aν είσαι οπαδός της Marvel και φίλος του κινηματογράφου, τότε το φετινό Avengers: Endgame πρέπει...

Aν είσαι οπαδός της Marvel και φίλος του κινηματογράφου, τότε το φετινό Avengers: Endgame πρέπει να ήταν η καλύτερη στιγμή της χρονιάς μέχρι στιγμής! 

Το μεγαθήριο της MCU έβαλε φωτιά και στο εγχώριο και παγκόσμιο box office παρά τη διάρκειά του: τρεις ώρες και ένα λεπτό! Διάρκεια που ξεπέρασε κάθε άλλη υπερηρωική ταινία στην ιστορία του σινεμά! 

Και φυσικά η ολική επαναφορά των Avengers είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνεις ανασκόπησή του Marvel Cinematic Universe και να (ξανα)διαβάσεις τα κόμικς στα οποία βασίζεται η κινηματογραφική ιστορία του Thanos!

Οι φανατικοί της ταινίας της επεφύλασαν ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς το «Avengers: Endgame» βρέθηκε και στην κορυφή των charts του Twitter, με σχεδόν τα μισά από τα συνολικά 50 εκατομμύρια tweets να έχουν γραφτεί μόνο την εβδομάδα πριν την προβολή της ταινίας.

Ο «κακός» της ταινίας, Thanos, ήταν ο χαρακτήρας με τις περισσότερες αναφορές και ακολουθούν οι Thor (Κρις Χέμσγουορθ), Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), Captain America (Κρις Έβανς) και Hulk (Μαρκ Ράφαλο). Στις κορυφαίες θέσεις βρέθηκε όμως και ο Loki (Τομ Χίντλεστον), παρόλο που ως χαρακτήρας εμφανίζεται μόλις για δύο λεπτά!

Ο Spider-Man (Τομ Χόλαντ) ήταν ο έβδομος χαρακτήρας με τις περισσότερες αναφορές και ακολουθούν οι Black Widow (Σκάρλετ Γιόχανσον), Groot (Βιν Ντίζελ) και Nebula (Κάρεν Γκίλαν) στη δέκατη θέση. 

Το cast  αι οι σκηνοθέτες της ταινίας, από την πλευρά τους, άρχιζαν να δημοσιεύουν περιεχόμενο με το hashtag #DontSpoilTheEndgame, καλώντας τους fans να μην αποκαλύπτουν στοιχεία από την ταινία για όσους (ελάχιστους) δεν την έχουν δει ακόμα! 

Βρες την πληρέστερη συλλογή προϊόντων με αγαπημένους ήρωες Avengers στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!