Avengers: Endgame - μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Περίληψη: Έχεις κανονίσει κάτι για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη απόγευμα; Ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά για το Πάσχα; Ή μήπως...

Έχεις κανονίσει κάτι για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη απόγευμα; Ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά για το Πάσχα; Ή μήπως τα έχεις όλα κανονισμένα, έχεις κλείσει εισιτήρια και μετράς τις ώρες αντίστροφα, μέχρι την κρίσιμη ώρα;

Ρωτάς τι γίνεται σήμερα; Δύο λέξεις θα πούμε, οι οποίες πιθανώς θα αλλάξουν το πρόγραμμά σου για τη μέρα: Avengers: Endgame. Τι, θες κι άλλο; Σοβαρά τώρα;

Καλά, λοιπόν, αφού επιμένεις, θα σου πούμε τα βασικά. Αιωρούμενος στο απέραντο κενό του διαστήματος, χωρίς φαΐ ή νερό και με το οξυγόνο του να τελειώνει, ο Tony Stark στέλνει μήνυμα στην Pepper Potts.

Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι Avengers – ο Thor, η Black Widow, ο Captain America και ο Bruce Banner – πρέπει να βρουν τρόπο να φέρουν πίσω τους ηττημένους τους συμμάχους για μια επική αναμέτρηση με τον Thanos, τον κακό ημίθεο, ο οποίος διέλυσε τον πλανήτη και το σύμπαν ολόκληρο!

Τα trailers και τα στοιχεία που αυτά (και άλλες πηγές) έχουν δώσει, είναι πολλά και δείχνουν προς μια επική μάχη με ταξίδι στο χρόνο και ενάντια στον Thanos και την ίδια τη μοίρα.

Μάλιστα, ενώ η πρεμιέρα του Avengers Endgame στην Αμερική θα γίνει στις 26 Απριλίου και στην Αγγλία στις 25, εμείς εδώ έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε από τις 24 και να γλυτώσουμε όλα τα spoilers και το συνακόλουθο ξενέρωμα που θα διακινδυνεύουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο Facebook – γιατί πάντα υπάρχει ο «έξυπνος» που θεωρεί πολύ καλή ιδέα να κάνει posts του στυλ «ο δολοφόνος είναι ο μπάτλερ», έτσι, γιατί μπορεί.

Επομένως, κλείσε τα εισιτήριά σου, προετοιμάσου ψυχολογικά, πάρε και το σοκολατένιο σου αυγό Avengers για ενέργεια, και πήγαινε να απολαύσεις τρεις ώρες avenger-ικού μεγαλείου, epicness και badassery – ναι, τρεις ώρες. Η ταινία είναι μεγάλη και απολαυστική. Τι νόμιζες, θα έκαναν πόλεμο με ολόκληρο Thanos σε μιάμιση ώρα;

Σκέφτεσαι καλύτερα ευκαιρία για να κάνεις ανασκόπησή του Marvel Cinematic Universe και να (ξανα)διαβάσεις τα κόμικς στα οποία βασίζεται η κινηματογραφική ιστορία του Thanos!

Και αν θες να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα για τον κόσμο των Avengers δεν έχεις παρά να έρθεις μια βόλτα από ένα κατάστημα Public ή να μπεις στο public.gr!