Ανοίγουν τα σχολεία: Έλα να οργανωθούμε!

Περίληψη: Το καλοκαίρι – σε πείσμα όσων εύχονται από τώρα «καλό χειμώνα» – δεν τελείωσε, ωστόσο...

Το καλοκαίρι – σε πείσμα όσων εύχονται από τώρα «καλό χειμώνα» – δεν τελείωσε, ωστόσο ο Αύγουστος σιγά-σιγά εκπνέει και μαζί του οι διακοπές και η ανεμελιά των μαθητών. «Ανοίγουν τα σχολεία, αντίο τεμπελιά», λοιπόν, που σημαίνει ότι γονείς και μαθητούδια καταστρώνουν λίστες για τα σχολικά είδη της χρονιάς που σε λίγες μέρες ξεκινά.

Πρώτα των πρώτων τα βιβλία όλων των ειδών. Αυτή την περίοδο, στα καταστήματα Public και στο public.gr, τρέχουν δυνατές προσφορές που αξίζει να εκμεταλλευτείς και να βρεις όσα θα χρειαστούν οι μικροί και μεγάλοι στις καλύτερες τιμές.

Για παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση να μη χρειαστούν λεξικά; Κανένα λεξικό της νέας ελληνικής ή της αρχαίας δεν θα πάει χαμένο: ορθογραφικό– ερμηνευτικό ή μήπως και ένα με συνώνυμα και αντώνυμα; Όλα πολύτιμα και χρήσιμα!

Δεν ξεχνάμε φυσικά τα σχολικά βοηθήματα. Η ποικιλία σε μαθήματα και εκδόσεις τεράστια, για όλες τις τάξεις και τις κατευθύνσεις. Και αν δεν ξέρετε πώς να αναζητήσετε το κατάλληλο, συμβουλευτείτε δασκάλους και καθηγητές, για να σας κατευθύνουν.

Αν, τέλος, θέλετε απόλυτη ξενοιασιά, η λύση βρίσκεται στα έτοιμα, πλήρη πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη. Στο Public θα βρείτε όλα τα βιβλία κάθε βαθμίδας σε ένα πρακτικό δέμα, που θα σας απαλλάξει από το ψάξιμο ένα προς ένα...

Και όχι μόνο: Βρείτε στο κοντινότερο κατάστημα Public ή στο public.gr σχολικές τσάντες με αποκλειστικά σχέδια για κάθε τάξη, γραφική ύλη, smart choices και όλα όσα θα χρειαστούν γονείς και μαθητές!