Αυτό το battery pack είναι ιδανικό για το νέο σου Galaxy S10

Περίληψη: Ένα από τα καινούργια και πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy S10, είναι χωρίς αμφιβολία...

Ένα από τα καινούργια και πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy S10, είναι χωρίς αμφιβολία η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης άλλων συσκευών και gadgets, λειτουργία που η εταιρεία ονομάζει Wireless PowerShare.

Αυτό σημαίνει ότι, όταν χρειαστεί, μπορείς να φορτίσεις ασύρματα τα Galaxy Buds, το νέο σου Galaxy Watch Active και οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή smartphone υποστηρίζει το ασύρματο πρότυπο φόρτισης Qi.

Κάποια στιγμή όμως θα έρθει εκείνη η ώρα που θα χρειαστεί να φορτίσεις το ίδιο το Galaxy S10 και δεν θα υπάρχει πρίζα ή φορτιστής διαθέσιμος. Για αυτές τις περιπτώσεις ένα battery pack είναι σωτήριο και υπάρχει πιο καλό battery pack για το νέο σου Galaxy S10 από το επίσημο Wireless Portable Battery Pack της ίδια της Samsung;

Εφοδιασμένο με μπαταρία 10.000mAh μπορεί να φορτίσει πλήρως δύο φορές το νέο σου Galaxy S10, χωρίς να αδειάσει, ενώ μπορεί να το κάνει ακόμα και χωρίς καλώδια αφού υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Μάλιστα, αν υπάρχει ανάγκη μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα δύο συσκευές τη μία ασύρματα και την άλλη μέσω καλωδίου USB, θυσιάζοντας όμως τη γρήγορη φόρτιση!