BattleField V: Single player campaign και αποστολές στην Ελλάδα

Περίληψη: Κάτι λιγότερο από μήνας έχει απομείνει μέχρι την κυκλοφορία του Battlefield V, το οποίο θα...

Κάτι λιγότερο από μήνας έχει απομείνει μέχρι την κυκλοφορία του Battlefield V, το οποίο θα διαδραματίζεται στα χαρακώματα του B’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αντίθετα με τον μεγάλο του ανταγωνιστή, το Call of Duty, το παιχνίδι της EA θα περιλαμβάνει εκτός του multiplayer και μία πολύωρη single player campaign, η οποία θα ακολουθεί για άλλη μία φορά τη δομή War Stories που αφηγούνται νέες άγνωστες ιστορίες του B’ ΠΠ.

Αν τώρα είσαι τύπος που σε ενδιαφέρει περισσότερο το online κομμάτι, αυτό θα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ακόμα και για τους παίκτες που δεν θα έχουν το Premium Pass, χάρη στο λεγόμενο Tides of War mode. To εν λόγω mode του multiplayer του BF V θα παρουσιάζει νέες τοποθεσίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα σε στέλνει σε θεματικές μάχες σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, ακολουθώντας την «Πτώση της Ευρώπης» στις δυνάμεις του Ράιχ. Το πρώτο «κεφάλαιο», που θα έρθει αμέσως μετά το λανσάρισμα, θα σε μεταφέρει στις πολεμικές ζώνες της Γαλλίας, ενώ στις αρχές του 2019 το δεύτερο κεφάλαιο θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα!

To BF V είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 20 Νοεμβρίου και όλες τις εκδόσεις μπορείς να τις προ-παραγγείλεις από το public.gr!