BB-8 και Force Band: ο τέλειος συνδυασμός για να γίνεις μέλος της Αντίστασης

Περίληψη: Το γνωρίσαμε σε κάποιον κινηματογράφο, στο περυσινό Star Wars: The Force Awakens. Οι περισσότεροι από...

Το γνωρίσαμε σε κάποιον κινηματογράφο, στο περυσινό Star Wars: The Force Awakens. Οι περισσότεροι από εμάς το ερωτευτήκαμε πάραυτα, από την πρώτη κι όλας... σκηνή! Το σφαιρικό ρομποτάκι BB-8, ο πιστός σύντροφος της Rey, ήρθε και αντικατέστησε στις καρδιές των φαν του Star Wars τον παλιό καλό R2D2 ως το πιο συμπαθητικό droid του γαλαξία, όχι του δικού μας, αλλά κάποιου άλλου, πολύ πολύ μακριά.Τώρα, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις κι εσύ ένα BB-8, το οποίο μάλιστα μπορεί να κινείται μόνο του, αλλά και να το ελέγχεις από το smartphone σου. Διαθέτει τη δική του βάση (ασύρματης) φόρτισης, ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή για Android και iPhone, μέσω της οποίας μπορείς να το ελέγχεις, αλλά και να του μιλάς! Το BB-8 μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή σου και να αντιδρά σε αυτήν. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα, μέσω του smartphone σου, να δεις το BB-8 να προβάλλει (augmented) ολογράμματα και μηνύματα τα οποία έχεις δημιουργήσει εσύ!Η κίνησή του είναι εντελώς “αληθοφανής”, τουλάχιστον όσο αληθοφανής ήταν και αυτή του BB-8 στο Star Wars, και το μικρό ρομποτάκι έχει την τάση να... εξερευνά το χώρο που βρίσκεται!Το Force Band, από την άλλη, σου επιτρέπει να ελέγχεις την κίνηση του BB-8 με το χέρι σου. Όμως δεν σταματά εκεί. Εκτός του ότι μπορείς να ελέγχεις και άλλα ρομπότ της ίδιας εταιρίας, της Sphero, με τον ίδιο τρόπο όπως και το BB-8, το Force Band αναλαμβάνει, με τη βοήθεια του BB-8, να σου διδάξει τις βασικές αρχές της Δύναμης! Αφού αποκτήσεις τις δεξιότητες που απαιτούνται, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Force Band και για να ριχτείς στη μάχη, κραδαίνοντας ένα φανταστικό Φωτόσπαθο ή πυροβολώντας με ένα laser blaster.

Τέλος, μπορείς, μέσω του Force Band και της ειδικής ενσυναίσθησης που θα σου δώσει η Δύναμη, να ανακαλύψεις στο περιβάλλον σου τα ειδικά Holocrons, τα οποία μπορείς να δεις μέσω του smartphone και να τα μαζέψεις με το ειδικo app, αυξάνοντας τις δυνάμεις σου!

Για εσένα που νιώθεις τη Δύναμη να σε διαρρέει και είσαι σίγουρος πως γεννήθηκες σε λάθος γαλαξία, το σετ BB-8 και Force Band  μπορεί να σου δώσει πίσω λίγη από τη χαμένη μαγεία του Star Wars!