Be my Valentine: Τα καλύτερα δώρα για εκείνη

Περίληψη: Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ο μικρότερος μήνας του χρόνου, όμως ταυτόχρονα είναι και ο...

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ο μικρότερος μήνας του χρόνου, όμως ταυτόχρονα είναι και ο πιο ερωτικός. Ακόμα και αν δεν συμφωνείς απόλυτα, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου καταμεσής του μήνα αλλάζει τη διάθεση και αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να κάνεις κάτι ρομαντικό για τη σύντροφό σου, κίνηση που σίγουρα θα εκτιμηθεί δεόντως.

Βέβαια γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η επιλογή δώρου αποτελεί πάντα μια αγχωτική διαδικασία. Γι’ αυτό φροντίσαμε από νωρίς να σου δώσουμε μερικές σωστές ιδέες...

Αρχή με αξεσουάρ!

Ξέρεις ότι λατρεύει τις συσκευές με το... δαγκωμένο μήλο και δεν αποχωρίζεται το iPhone ή το iPad της; Μια ποιοτική θήκη όπως η Puro Cover Icon για iPhone 6/6s/7/8 ή το Apple Smart Cover και θα προστατέψουν τις αγαπημένες της συσκευές και θα τους δώσουν άλλο αέρα.

Έλα να φωτογραφηθούμε!

Αν το έτερό σου ήμισυ ασχολείται μανιωδώς με το Instagram, τότε ένα δώρο σχετικό με τη φωτογραφία δεν μπορεί να την αφήσει αδιάφορη. Πρώτη σκέψη, ένα καλό selfie stick, όπως το Rollei Selfie Stick for Traveler για να μπορεί να απαθανατίζει τα πάντα όπου και αν βρίσκεται. Ρετρό και trendy μαζί η Fujifilm Instax Square SQ6 Taylor Swift θα της επιτρέψει να μοιράζεται τις λήψεις της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Εναλλακτικά, μπορεί να κάνει το ίδιο με το κινητό της σε συνδυασμό με τον φορητό φωτογραφικό εκτυπωτή Zoemini της Canon. Τέλος, το ρετρό Lomography μπρελόκ για τα κλειδιά της θα ολοκληρώσει το φωτογραφικό της στιλ.

Μήπως ήρθε η ώρα για laptop;

Ξέρεις ότι έχει ανάγκη για υπολογιστή εν κινήσει; Δύο πολύ οικονομικές λύσεις είναι τα Quest Slimbook C και Asus E402WA-GA007T,που και δεν θα την επιβαρύνουν και θα την καλύψουν σε καθημερινές εργασίες.

Για κάτι πιο επαγγελματικό αλλά εξίσου ελαφρύ και βολικό, τα Xiaomi Mi Air 13.3", Asus ZenBook UX410UA ή το Apple MacBook Air MREE2GR/A 13.3" θα την βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε είδους εργασία. Εναλλακτικά το Microsoft Surface Pro θα καλύψει τις ανάγκες εξίσου, δίνοντάς της και την ευελιξία μία υβριδικής σχεδίασης 3-σε-1 (Laptop, Studio, Tablet).

Fit ‘n tech

Μήπως είναι πιο αθλητική και active; Τότε ένα κομψό smartwatch όπως το Samsung Galaxy Watch 42mm Rose Gold ή το Garmin Vivomove HR Sport μπορούν να τη βοηθήσουν να έχει πλήρη εικόνα για την πρόοδο της άθλησής της, με στιλ που είναι κατάλληλο και εκτός του γυμναστηρίου ή του ταρτάν. Aν πάλι προτιμάει λίγο πιο extreme δραστηριότητες, τότε μία GoPro Hero θα της δώσει τη δυνατότητα να καταγράφει κάθε στιγμιότυπο είτε στο νερό, είτε στο βουνό, είτε στον αέρα.

Μήπως το πάθος της είναι ο ήχος;

Προτιμάει πιο πολύ τη μουσική; Αν βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, τότε ένα καλό ζευγάρι ακουστικών, είτε over ear όπως τα Sony MDR ZX110P είτε ψείρες όπως τα JBL In-Ear Lifest T210 θα βελτιώσουν σημαντικά τη μουσική της απόλαυση, χωρίς να της στερήσουν τη λειτουργικότητα του hands-free.

Για πιο... home καταστάσεις αλλά με δυνατότητα μεταφοράς, το Marshall Stanmore προσφέρει γεμάτο δυνατό ήχο από κάθε πηγή (ενσύρματα ή ασύρματα). Από την άλλη το Sony ZS PS50 είναι μια καλή standalone λύση, για πιο παραδοσιακή χρήση (ράδιο/CD).

Τέλος, το Lenco TT-11 είναι μία καλή αφορμή για να μπει το βινύλιο στη ζωή της, ενώ ταυτόχρονα θα στολίσει και το σπίτι της/σας.

Βρες τις καλύτερες ιδέες για δώρα στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr