Το καλοκαίρι έφτασε: Beaching with style!

Περίληψη: Μπορεί το σώμα να βρίσκεται στη δουλειά, ο νους όμως βρίσκεται ήδη στην παραλία αυτές...

Μπορεί το σώμα να βρίσκεται στη δουλειά, ο νους όμως βρίσκεται ήδη στην παραλία αυτές τις μέρες που ο υδράργυρος μας θυμίζει για τα καλά ότι μπήκε το καλοκαίρι. Όταν φτάσει το πολυπόθητο σαββατοκύριακο ή οι μέρες της άδειας φορτώνεις τα… κουβαδάκια σου και έφυγες για παραλία. Τα κουβαδάκια όμως δεν είναι τα μόνα που θα χρειαστείς. Εξοπλίσου για την παραλία με όλα τα απαραίτητα για να απολαύσεις όπως ποτέ το φετινό καλοκαίρι.

Ξεκινώντας για παραλία θα χρειαστείς σίγουρα ένα σακίδιο για να φορτώσεις ό,τι χρειάζεσαι. Το πολυμορφικό σακίδιο πλάτης Terra Nation Repa Kopu θα χωρέσει τα πάντα, και όταν δεν το χρησιμοποιείς μπορεί να διπλώσει και να πιάσει ελάχιστο χώρο. Για τα μικρότερα αντικείμενα προτίμησε το τσαντάκι Clutch Pestemal το οποίο θα κρατήσει ασφαλή το smartphone, το πορτοφόλι ή και το βιβλίο σου από τις πιτσιλιές του νερού.

Τώρα που βρήκες την κατάλληλη τσάντα για όλα τα απαραίτητα ξεκίνα να την γεμίζεις. Η πετσέτα παραλίας δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα και τι καλύτερο από μία πετσέτα της Pestemal που σου προσφέρει κορυφαία απορροφητικότητα και στεγνώνει πολύ γρήγορα. Κάτω από τις έντονες ακτίνες του ήλιου θα χρειαστείς επίσης και προστασία για τα μάτια σου. Συνδύασε την προστασία με την παιχνιδιάρικη διάθεση της εποχής με τα γυαλιά ηλίου Sunnylife! Επειδή όμως η έκθεση στον ήλιο δεν ενδείκνυται για πολλή ώρα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ομπρέλα παραλίας για να «κρυφτείς» κάτω από τη σκιά της όταν χρειαστεί.

Αν ο στόχος σου για τις φετινές εξορμήσεις στις παραλίες είναι η χαλάρωση τότε η πετσέτα και η ομπρέλα είναι μόνο η αρχή. Μπορείς να απολαύσεις το θαλασσινό νερό αλλά και να ξαπλώσεις ταυτόχρονα, με ένα φουσκωτό στρώμα. Δεν χρειάζεται να αρκεστείς σε ένα απλό στρώμα, όμως, καθώς τα σχέδια για φουσκωτά δίνουν και παίρνουν τα τελευταία χρόνια. Ξάπλωσε λοιπόν πάνω σε ένα πράσινο φύλλο ή ακόμα και σε ένα πανέμορφο παγώνι και ξέχνα ότι σε προβληματίζει. Κι αν έφτασε η ώρα για βαθύτερο ύπνο τότε μπορείς να στήσεις παντού μία από τις κορυφαίες αιώρες Ticket To The Moon. Φτιαγμένες για κάθε κλίμα μπορούν να προσφέρουν σε κάθε ταξιδιώτη τη χαλάρωση που ψάχνει όχι μόνο στην παραλία αλλά ακόμα και στους πιο extreme προορισμούς.

Ξεκίνα λοιπόν το καλοκαίρι σου πιο έτοιμος από ποτέ με τη βοήθεια του Public.