Το απόλυτο δώρο: Smartphones για τα Χριστούγεννα!

Περίληψη: Λοιπόν, έχουν μείνει 5 μέρες μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, το οποίο σημαίνει πως έχεις...

Λοιπόν, έχουν μείνει 5 μέρες μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, το οποίο σημαίνει πως έχεις μπροστά σου 4 μέρες για να ψωνίσεις τα δώρα που θα βάλεις κάτω από το δέντρο. Εκτός, βέβαια, κι αν είσαι από αυτούς που ανταλλάσσουν δώρα την Πρωτοχρονιά. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το απόλυτο tech δώρο εξακολουθεί να είναι ένα smartphone. Είτε για να κάνεις δωράκι στον εαυτό σου, είτε σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι σίγουρο πως το smartphone θα φτιάξει τη διάθεση!

Κι εδώ ερχόμαστε, για μια ακόμη φορά, στο προαιώνιο ερώτημα του κάθε υποψήφιου αγοραστή: «ναι, αλλά ποιο;»

Μην ανησυχείς, we got your back, που λέμε κι εδώ στην Ελλάδα! Έχουμε να σου προτείνουμε τέσσερα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς, για κάθε χρήση και κάθε προϋπολογισμό. Πάμε λοιπόν!

Huawei Y7 Prime 2018

Στο χαμηλότερο επίπεδο κόστους, βρίσκουμε το νέο μοντέλο της Huawei, το οποίο είναι αναβαθμισμένη έκδοση του Y7. Με οθόνη 5,99 ιντσών και ανάλυσης 1440×720, οκταπύρηνο Snapdragon 430, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, έρχεται σε μαύρο και μπλε χρώμα για να κλέψει τα βλέμματα!

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Ανεβαίνοντας λίγο σε τιμή, βρίσκουμε το Redmi Note 6 Pro από τη Xiaomi. Η οθόνη εδώ είναι 6,26 ιντσών και ανάλυσης 1080×2280, επεξεργαστής ο Snapdragon 636, οκταπύρηνος, συνοδευόμενος από 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, και εκτός των βελτιωμένων χαρακτηριστικών, έχεις και περισσότερες επιλογές σε χρώμα: rose gold, μπλε και μαύρο!

Samsung Galaxy A7

Συνεχίζουμε και ανεβαίνουμε κατηγορία, βρίσκοντας το midrange smartphone της Samsung. Το Galaxy A7 έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει η επιλογή σου. Οθόνη 6 ιντσών και ανάλυσης 1080×2220 pixels, φανταστική κάμερα στα 24 megapixels, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7885. Και, βέβαια, έρχεται σε μπλε, μαύρο και χρυσό χρώμα, για να διαλέξεις!

Apple iPhone XS Max

Φτάσαμε, αισίως, και στην κορυφή! Αν αυτό που θέλεις είναι το απόλυτο, τότε μια είναι η επιλογή σου. Το νέο θωρηκτό της Apple είναι εδώ. Με οθόνη 6,5 ιντσών και ανάλυσης 1242×2688, εκπληκτική κάμερα, 4GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, επεξεργαστή τον εκπληκτικό A12 Bionic της ίδιας της Apple, και όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα iPhone να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Κυκλοφορεί σε Space Grey, Silver και Gold, και συναρπάζει!

Λοιπόν, τώρα ξέρεις! Αλλά ακόμη κι αν θέλεις κάτι διαφορετικό, μπες στο public.gr ή πέρνα μία βόλτα από το κοντινότερό σου κατάστημα Public, για να δεις και την εορταστική μας διακόσμηση και τα events, και βρες το καλύτερο για τα δικά σου γούστα!